Een Kopie Van Een Schijf Maken

Inhoudsopgave:

Een Kopie Van Een Schijf Maken
Een Kopie Van Een Schijf Maken

Video: Een Kopie Van Een Schijf Maken

Video: Een Kopie Van Een Schijf Maken
Video: How to make a copy of your DVD disc quickly & easily (PC & Mac) 2024, April
Anonim

Schijfkopie wordt gebruikt om een identieke opname op een ander medium te verkrijgen, zoals een cd of dvd, een harde schijf van een computer, enz. Ontworpen voor gegevensback-up, bestandsoverdracht en replicatie.

Een kopie van een schijf maken
Een kopie van een schijf maken

Noodzakelijk

Nero Express-programma

instructies:

Stap 1

Gebruik het programma Nero Express, dat zich bevindt in het programma Nero 8. Ga in het bovenste venster van het Nero-programma naar het gedeelte "Overzetten en branden" en selecteer de opdracht "Schijf kopiëren". Geef in het Nero Express-venster dat verschijnt op welke kopie u wilt maken. Als het een cd-schijf is, moet u de opdracht "Hele cd kopiëren" selecteren, als het een dvd-schijf is, dan de opdracht "Volledige dvd kopiëren".

Stap 2

Plaats de gewenste schijf in het station van uw computer. U kunt schijven kopiëren met alle gegevens - video, audio, gegevens. Nadat u de opdracht "Gehele dvd kopiëren" of "Gehele cd kopiëren" hebt geselecteerd, gaat u verder met het configureren van de kopieeropties.

Stap 3

Geef op het tabblad "Source-drive" in het vak "Select source and destination" aan waar de kopie van gemaakt zal worden. Selecteer in het volgende tabblad "Drive - Receiver" het apparaat waarnaar u wilt kopiëren. Als er maar één schijf is, selecteert u hetzelfde apparaat op beide tabbladen. Nadat u de instellingen heeft ingesteld, klikt u op de knop "Kopiëren" in de rechterbenedenhoek van het Nero Express-programma. Het kopieerproces begint. Als u klaar bent, wordt het dialoogvenster Nero Express - "Wachten op schijf" weergegeven. Nero Express opent de recorderlade, verwijdert de gekopieerde schijf en plaatst een lege schijf. Schuif de lade terug in de computer. Het programma zal automatisch gegevens voorbereiden voor het opnemen van een schijf. Er verschijnen berichten in het dialoogvenster Nero Express en de opname-indicator verandert. Het duurt even, afhankelijk van de schrijfsnelheid en het datavolume. Als u klaar bent, verschijnt het bericht "Branden voltooid". Klik op "OK" en verwijder de gebrande schijf.

Aanbevolen: