Hoe U Alle Sms-berichten Van Uw Telefoon Kunt Volgen

Inhoudsopgave:

Hoe U Alle Sms-berichten Van Uw Telefoon Kunt Volgen
Hoe U Alle Sms-berichten Van Uw Telefoon Kunt Volgen

Video: Hoe U Alle Sms-berichten Van Uw Telefoon Kunt Volgen

Video: Hoe U Alle Sms-berichten Van Uw Telefoon Kunt Volgen
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, April
Anonim

Met behulp van de "Bill Detailing"-service kunnen de klanten van de grootste telecomoperators volgen naar welke nummers de sms is verzonden, vanwaar ze zijn ontvangen, op welk tijdstip, de verzendingskosten en nog veel meer. Voor verbinding bieden operators speciale nummers.

Hoe u alle sms-berichten van uw telefoon kunt volgen
Hoe u alle sms-berichten van uw telefoon kunt volgen

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Gebruikers van MegaFon-netwerken kunnen details van hun persoonlijke account bestellen via het Service-Guide zelfbedieningssysteem. Elke abonnee kan dit systeem vinden door naar de officiële website van het bedrijf te gaan. Daarnaast kunt u de gewenste service activeren in een van de communicatiesalons.

Stap 2

Telecommunicatie-operator "Beeline" verstrekt zijn klanten ook accountgegevens. Met zijn hulp is het mogelijk om niet alleen informatie over sms te ontvangen, maar ook over oproepen. Dit kunnen zowel inkomende als gekozen nummers zijn, het type oproepen (mobiel, stad, dienst), hun duur, de datum van de oproepen, de ontvangst van MMS-berichten, evenals gegevens over de GPRS-sessie.

Stap 3

De manier waarop u de service activeert, is ook afhankelijk van het betalingssysteem voor facturen dat u gebruikt. Zowel voor klanten van het prepaid, dat wil zeggen voorschotsysteem, als voor klanten van het kredietsysteem is de aansluiting van detaillering rechtstreeks mogelijk vanaf de officiële website van het bedrijf. Daarnaast is het faxnummer (495) 974-5996 beschikbaar voor gevorderde gebruikers. Hiervoor moet een schriftelijke aanvraag worden ingediend. Overigens kunnen abonnees hun brief sturen naar [email protected]. Service-activering kost 30 tot 60 roebel. De operator bepaalt de exacte prijs op basis van de parameters van uw tariefplan.

Stap 4

Klanten van het kredietsysteem kunnen accountgegevens koppelen in de communicatiesalon "Beeline". Als u met u meegaat, zorg er dan voor dat u een paspoort en een overeenkomst voor het verlenen van communicatiediensten hebt. De operator schrijft een bedrag tot 60 roebel van uw rekening af.

Stap 5

Het MTS-bedrijf biedt zijn abonnees ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over alle acties die worden uitgevoerd vanaf een mobiele telefoon (informatie wordt alleen verstrekt voor de laatste 3 dagen). Deze informatie omvat betaling voor communicatiediensten, het gebruik van SMS of MMS, GPRS, spraakdiensten, gemaakte en ontvangen oproepen. De abonnee kan echter geen informatie ontvangen over servicebeheer en tariefwijzigingen. Om detaillering te activeren, moet u het USSD-verzoek * 111 * 551 # bellen of de 551-code naar 1771 sturen.

Aanbevolen: