Hoe U Gratis Sms Van De Telefoon Van Iemand Anders Kunt Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Sms Van De Telefoon Van Iemand Anders Kunt Lezen
Hoe U Gratis Sms Van De Telefoon Van Iemand Anders Kunt Lezen

Video: Hoe U Gratis Sms Van De Telefoon Van Iemand Anders Kunt Lezen

Video: Hoe U Gratis Sms Van De Telefoon Van Iemand Anders Kunt Lezen
Video: Hoe kan je iemands WhatsApp aflezen 2024, Maart
Anonim

Het lezen van sms-berichten van andere mensen is al lang een bekende en veelgebruikte truc van oplichters. In feite is het onmogelijk om de berichten van anderen op een andere manier te lezen, behalve rechtstreeks vanaf de telefoon of met behulp van de diensten van een operator. Alle andere methoden kunnen worden beschouwd als illegale inbreuk op de privacy.

Hoe u gratis sms van de telefoon van iemand anders kunt lezen
Hoe u gratis sms van de telefoon van iemand anders kunt lezen

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - een computer;
  • - paspoort.

instructies:

Stap 1

Lees sms-berichten uit het bijbehorende menu van de mobiele telefoon met toestemming van de eigenaar. Als je berichten leest zonder te vragen, loop je het risico je relatie met deze persoon te verpesten. Eigenlijk is deze vraag aan jou.

Stap 2

U kunt ook de computer gebruiken van de persoon wiens sms-berichten u wilt lezen. Dit is alleen relevant als hij de software gebruikt en periodiek gegevens synchroniseert. Ga naar het programmamenu "Berichten" en sla de lijst vervolgens op in een bestand op schijf.

Stap 3

Als de simkaart van de persoon wiens sms-berichten u wilt lezen op uw naam is geregistreerd, gebruik dan de service voor het afdrukken van berichten die door operators wordt aangeboden op basis van documenten die uw identiteit bevestigen als de eigenaar van het nummer dat in het systeem is geregistreerd.

Stap 4

In sommige gevallen is het ook mogelijk om dit te doen via het menu van de officiële website van de serviceprovider, maar hiervoor heeft u al toegang tot de simkaart nodig, aangezien registratie in het systeem gegevens vereist die in een bericht naar deze telefoon worden verzonden aantal.

Stap 5

Bestel een afdruk van berichten voor een bepaalde periode (er kan een bepaald bedrag van uw persoonlijke rekening worden afgeschreven voor het gebruik van de dienst). Dit is handig als u toegang heeft tot de telefoon op het moment dat de berichten al zijn verwijderd. De afdruk kan ook worden verzonden naar het e-mailadres dat tijdens de registratie is opgegeven.

Stap 6

Profiteer van de mogelijkheid om SMS-berichten door te sturen door software van derden te installeren die op internet te vinden is. De meeste van deze applicaties werken niet of bevatten schadelijke code, dus u onderneemt deze actie op eigen risico. Houd er rekening mee dat na het installeren van een applicatie op de telefoon, de eigenaar deze in de lijst met programma's kan vinden en deze kan verwijderen.

Aanbevolen: