Hoe U De Locatie Van Uw Telefoon Kunt Volgen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Locatie Van Uw Telefoon Kunt Volgen
Hoe U De Locatie Van Uw Telefoon Kunt Volgen

Video: Hoe U De Locatie Van Uw Telefoon Kunt Volgen

Video: Hoe U De Locatie Van Uw Telefoon Kunt Volgen
Video: Google locatie volgen uitschakelen - How to (Consumentenbond) 2024, Maart
Anonim

Moderne communicatietechnologieën maken het mogelijk om de locatie te volgen met behulp van mobiele telefoons. Om dit te doen, bieden de grootste operators hun abonnees een speciale service, die kan worden gebruikt via verschillende services of USSD-verzoeken.

Hoe u de locatie van uw telefoon kunt volgen
Hoe u de locatie van uw telefoon kunt volgen

instructies:

Stap 1

De telecomoperator "Beeline" heeft voor zijn klanten een verkort nummer 684 gecreëerd, waarmee je sms-berichten kunt versturen. In zijn tekst moet de gebruiker de Latijnse letter L vermelden. Daarnaast hebben alle abonnees van deze operator de beschikking over het nummer 06849924. Het is niet langer bedoeld voor het verzenden van sms, maar voor oproepen vanaf mobiele telefoons. De kosten voor het gebruik van een van de twee voorgestelde nummers zijn twee roebel en vijf kopeken (of iets meer, hier hangt alles af van het aangesloten tariefplan).

Stap 2

MTS-abonnees kunnen ook de locatie van de juiste persoon vinden. Dit is nu mogelijk dankzij de gecreëerde service genaamd "Locator". Allereerst moet je een sms-bericht sturen met het mobiele telefoonnummer van de persoon die je wilt zoeken naar het verkorte nummer 6677. Vergeet trouwens niet dat de andere abonnee zijn toestemming moet geven voor het zoeken, anders kan de operator je de coördinaten van zijn locatie (of liever, zijn mobiele telefoon) niet vertellen. Afhankelijk van uw tarief wordt er telkens een bedrag van ongeveer tien tot vijftien roebel van uw persoonlijke rekening afgeschreven.

Stap 3

Megafon biedt zijn gebruikers verschillende nummers en diensten om naar andere abonnees te zoeken. Vergeet ten eerste het handige USSD-verzoek * 148 * abonneenummer # niet. Zorg ervoor dat u bij het verzenden van een dergelijk verzoek het nummer alleen in het internationale formaat aangeeft, dat wil zeggen, beginnend met +7. Daarnaast is er nog een nummer 0888, hiermee kunt u contact opnemen met de operator en een verzoek achterlaten om de locatie van de mobiele telefoon en de eigenaar ervan te vinden. Megafon-abonnees hebben de beschikking over de Locator-servicesite locator.megafon.ru. Dankzij hem kun je ook de nodige informatie krijgen over de locatie van een persoon.

Aanbevolen: