Hoe U Oproepen Vanaf Uw Telefoon Kunt Volgen

Inhoudsopgave:

Hoe U Oproepen Vanaf Uw Telefoon Kunt Volgen
Hoe U Oproepen Vanaf Uw Telefoon Kunt Volgen

Video: Hoe U Oproepen Vanaf Uw Telefoon Kunt Volgen

Video: Hoe U Oproepen Vanaf Uw Telefoon Kunt Volgen
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, Mei
Anonim

De kosten van mobiele communicatie zijn een van de constante uitgavenposten in het budget van een gezin of organisatie. Om te weten waarvoor u precies betaalt, welke gesprekken er met uw mobiele telefoon zijn gevoerd en in welke hoeveelheid, moet u gedetailleerde gesprekken bestellen bij uw mobiele provider.

Hoe u oproepen vanaf uw telefoon kunt volgen
Hoe u oproepen vanaf uw telefoon kunt volgen

Noodzakelijk

  • Je zal nodig hebben:
  • - het internet;
  • - een werkende e-mail.

instructies:

Stap 1

Mobiele operators bieden hun klanten de service "Detailed Report" aan. Dit rapport wordt u per e-mail toegestuurd in de vorm van een standaardbestand. Er zijn drie soorten van dergelijke rapporten: factuur, eenmalige oproepdetails en periodieke detaillering. Als je een volledig rapport nodig hebt over bellen, sms'en en andere uitgaven voor mobiele diensten, is periodieke detaillering prima. Het is gemakkelijk om een bestelling te plaatsen om zo'n rapport te ontvangen.

Stap 2

Registreer u op de website van uw mobiele provider. Ga op de online ondersteuningspagina naar uw account, meestal wordt dit "Mijn account" genoemd.

Stap 3

Typ in de serviceregel het mobiele telefoonnummer waarover u een melding wilt ontvangen en uw inlogwachtwoord.

Stap 4

U bent naar uw persoonlijke pagina geleid. Bepaal voor welke periode het u het beste uitkomt om onkostennota's te ontvangen. Meestal kiezen gebruikers één kalendermaand, laten we zeggen dat u hetzelfde deed.

Stap 5

Voer in de opgegeven regel uw e-mailadres in waarop u rapporten wilt ontvangen. Na een korte tijd ontvangt u een brief van de mobiele operator met een rapportbestand. Nu kunt u alle oproepen en sms'en volgen die vanaf uw telefoon zijn gemaakt.

Aanbevolen: