Hoe U Uw Telefoon Kunt Volgen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Volgen
Hoe U Uw Telefoon Kunt Volgen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Volgen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Volgen
Video: Google locatie volgen uitschakelen - How to (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

Vanwege de verscheidenheid aan diensten die worden aangeboden door mobiele operators, kunt u eenvoudig de telefoon van elke abonnee controleren. Het volstaat om de bijbehorende dienst te activeren via een mobiel apparaat of deze te gebruiken op de website van het servicebedrijf.

U kunt uw telefoon alleen controleren met legale methoden
U kunt uw telefoon alleen controleren met legale methoden

instructies:

Stap 1

Met de MTS-operator kunt u de telefoon van de abonnee volgen op zijn nummer in het kader van de Locator-service. Om het te activeren, stuurt u een speciaal verzoek naar het korte nummer 6677 in de vorm van een sms-bericht met de naam van de abonnee en zijn telefoonnummer. Na twee of drie minuten ontvangt de persoon die u zoekt een melding op zijn mobiel. Dan moet de abonnee zijn toestemming terugsturen om zijn locatie te bepalen. Als hij dat doet, krijg je de coördinaten. Voor het gebruik van de Locator-service wordt tot 10 roebel in rekening gebracht van uw rekening in overeenstemming met uw tariefplan.

Stap 2

Om andere abonnees via de telefoon te kunnen volgen, kunnen gebruikers van het Megafon-netwerk meerdere diensten tegelijk gebruiken. De eerste is alleen beschikbaar wanneer bepaalde tariefplannen zijn aangesloten (Ring-Ding, Smeshariki). Dankzij deze dienst kunnen ouders altijd de telefoon van het kind volgen om erachter te komen waar het is. Houd er rekening mee dat tarieven in de loop van de tijd kunnen veranderen, dus u moet van tijd tot tijd de website van de exploitant bezoeken voor nieuwe informatie.

Stap 3

Probeer de telefoon van de persoon op de tweede manier te volgen, die kan worden gebruikt door alle Megafon-abonnees. Je hoeft alleen maar de site locator.megafon.ru te openen en het speciale veld in te vullen. Onmiddellijk nadat het verzoek is verzonden en ontvangen door de operator, worden de coördinaten van de persoon en de kaart naar u verzonden, die niet alleen op een mobiel, maar ook op een computer kan worden bekeken. U kunt de telefoon ook volgen met het USSD-commando * 148 * abonneenummer # of verkort nummer 0888. Het is belangrijk om het nummer in internationaal formaat aan te geven via +7. Het gebruik van Locator kost u 5 roebel.

Stap 4

Als je abonnee bent van Beeline, moet je eerst de bijbehorende dienst activeren. Gebruik om te activeren het gratis nummer 06849924 en stuur uw verzoek naar 684. Geef in de tekst de letter L aan en het nummer waarmee u de locatie van de persoon wilt weten. De kosten van de zoekservice voor abonnees kosten ongeveer 2 roebel, afhankelijk van het tarief.

Aanbevolen: