Hoe N95 Nokia Op Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe N95 Nokia Op Te Laden
Hoe N95 Nokia Op Te Laden

Video: Hoe N95 Nokia Op Te Laden

Video: Hoe N95 Nokia Op Te Laden
Video: Nokia N95 8GB десять лет спустя (2007) - ретроспектива 2024, Mei
Anonim

Met de Nokia N95 mobiele telefoon kan de batterij op verschillende manieren worden opgeladen. Ze verschillen onderling in gemak, maar ook in de duur van het bereiken van een volledige batterijlading.

Hoe n95 nokia op te laden
Hoe n95 nokia op te laden

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om uw Nokia N95-telefoon op te laden, is door de meegeleverde oplader te gebruiken. Sluit hiervoor het stopcontact van het verlichtingsnetwerk aan en sluit de stekker voorzichtig aan op de ronde connector aan de onderkant van het apparaat. Oefen geen radiale kracht uit op de stekker - de aansluiting van het apparaat is er erg gevoelig voor en kan losraken. Wacht tot de batterij is opgeladen en koppel vervolgens de oplader los van het lichtnet en het apparaat.

Stap 2

Als de originele oplader zoek is, koop dan een nieuwe die overeenkomt met de parameters en het type stekker. Onthoud dat als het niet origineel is en het apparaat onder de garantie valt, u het recht op garantiereparatie kunt verliezen. Koop niet per ongeluk een apparaat van de oude Nokia-standaard - het verschilt niet alleen in het type stekker (deze heeft een grotere diameter), maar ook in de uitgangsspanning (deze is lager).

Stap 3

Om je Nokia N95 onderweg op te laden, koop je een goedgekeurd apparaat dat kan worden gevoed door een sigarettenaansteker (als je met de auto reist) of een AA-batterij (als je op een andere manier reist). In het laatste apparaat kunt u ook vingerbatterijen gebruiken, vooraf opgeladen met een apparaat dat speciaal voor hen is ontworpen. Met zo'n apparaat kun je geen batterijen opladen.

Stap 4

Deze telefoon heeft een mini-USB-aansluiting. Er is echter alleen gegevensuitwisseling mogelijk via, maar niet opladen. Gebruik een speciale kabel of standaard met beide connectoren om het apparaat op te laden via de USB-poort. Houd er rekening mee dat het opladen van een dergelijk apparaat iets langer duurt.

Stap 5

Als je een tweede batterij hebt (deze moet van het type BL-5F zijn, BL-5 batterijen met andere letterindices werken niet), kun je een ervan opladen met een universeel apparaat ("kikker") en de andere gebruiken op dit moment, en verander dan van plaats. Schakel de stroom uit voordat u de batterij uit de telefoon verwijdert en een andere installeert. Sluit de "kikker" als volgt aan. Zoek de combinatie van contacten op de batterij, wanneer deze is aangesloten, waarbij de LED op het apparaat is losgekoppeld. Als een dergelijke combinatie niet wordt gevonden, wijzigt u de positie van de vergrendelingsknop en probeert u alle combinaties opnieuw. Nadat u degene hebt gevonden waarbij de LED oplicht, sluit u het apparaat aan op het stopcontact. De tweede LED begint te knipperen. Als het stopt met knipperen, betekent dit dat het opladen is voltooid. Laat de batterij niet in het uitgeschakelde apparaat zitten - deze wordt ontladen via de LED. Probeer het niet op te laden met een doe-het-zelf-apparaat, omdat het lithium bevat.

Aanbevolen: