Hoe N95 Chinees In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe N95 Chinees In Te Schakelen
Hoe N95 Chinees In Te Schakelen

Video: Hoe N95 Chinees In Te Schakelen

Video: Hoe N95 Chinees In Te Schakelen
Video: How to Choose Best N95 Face Mask and How to Use Them? 2024, Mei
Anonim

De sensationele N95-telefoon van het grootste Finse bedrijf Nokia is vele malen gekopieerd en nagemaakt door Chinese fabrikanten. Een van die exemplaren is de Nokia-N95. Het verschil is duidelijk, zodra je dit toestel aanzet.

Hoe N95 Chinees in te schakelen
Hoe N95 Chinees in te schakelen

Noodzakelijk

Gebruikershandleiding voor Nokia-N95

instructies:

Stap 1

De Chinese analoog van de N95 is uitgerust met een touchscreen-display met een stylus, compleet met een standaard set toetsen, dus hij wordt, zoals de meeste telefoons, ingeschakeld met de toets 'oproep beëindigen'. Zij is verantwoordelijk voor het eten. Houd deze knop een paar seconden ingedrukt om de telefoon in of uit te schakelen.

Stap 2

Wanneer u de Nokia-N95 voor de eerste keer inschakelt, moet u het scherm kalibreren. Raak hiervoor het midden van het kruis aan met de stylus, die naar verschillende punten op het scherm beweegt. Dit zorgt ervoor dat de stylus de items precies aanraakt.

Stap 3

Nadat de kalibratie is voltooid, vraagt de telefoon u om uw telefoonwachtwoord en pincode in te voeren, als u deze gegevens eerder hebt ingesteld. Als u drie keer een fout maakt bij het invoeren van uw pincode, vraagt de telefoon om PUK-codes. Als ze verkeerd zijn geschreven, wordt de simkaart geblokkeerd. U kunt het alleen ontgrendelen bij het servicecentrum van uw mobiele provider.

Stap 4

Als er geen simkaart is geïnstalleerd of als je geen netwerkdekking hebt, gaat de N95 offline met een mp3- en videospeler, camera en andere functies die geen verband houden met oproepen.

Stap 5

Na het inschakelen van de telefoon met een simkaart, zoekt deze naar een geschikt netwerk totdat er een stabiel signaal tot stand is gebracht.

Aanbevolen: