Hoe De IPhone Op Te Laden Zonder Op Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe De IPhone Op Te Laden Zonder Op Te Laden
Hoe De IPhone Op Te Laden Zonder Op Te Laden

Video: Hoe De IPhone Op Te Laden Zonder Op Te Laden

Video: Hoe De IPhone Op Te Laden Zonder Op Te Laden
Video: 5 TIPS OM JE TELEFOON SNELLER OP TE LADEN - Tutorial - TechTime 2024, April
Anonim

Fabrikanten bouwen veel extra functies in moderne telefoons in, en de iPhone is daarop geen uitzondering. Actief gebruik van applicaties, camerawerk, bellen slurpen de batterij snel genoeg leeg. Omdat een oplader niet altijd direct beschikbaar is, moet naar alternatieve stroombronnen worden gezocht. Er zijn veel manieren om je iPhone op te laden zonder op te laden.

Een iPhone opladen zonder opladen
Een iPhone opladen zonder opladen

instructies:

Stap 1

De stroombron is niet altijd in de buurt als de batterij leeg is, maar als je een kabel hebt van een telefoon met een USB-uitgang, kun je je iPhone opladen zonder oplader.

Stap 2

U kunt de batterij opladen met een kabel vanaf een apparaat met een USB-uitgang. Dit omvat een computer, een tablet en een radiobandrecorder in een auto, evenals andere apparaten die elektriciteit gebruiken. Om je iPhone op deze manier op te laden, moet je de kabel in de telefoon en in de stroombron steken.

Stap 3

Houd er rekening mee dat met deze methode om de batterijlading aan te vullen, de telefoon zijn reserve enigszins kan aanvullen. Als je de telefoon bijvoorbeeld als navigator gebruikt of hem oplaadt via de radio, kun je onderweg in een puinhoop terechtkomen. Het is in zo'n situatie beter om een adapter naar USB te gebruiken, die in de sigarettenaansteker wordt gestoken. Dit is een geweldige manier om uw telefoon onderweg op te laden.

Stap 4

Als je actief gebruik maakt van een mobiel apparaat, dan heb je waarschijnlijk niet genoeg energie als je lange tijd van huis bent. In een dergelijke situatie moet u leren hoe u een iPhone oplaadt zonder op te laden met een speciaal hoesje van Apple. Origineel saptank helium bumperapparaat:

- hiermee kunt u de batterij tot 80% langer opladen;

- beschermt de iPhone tegen invloeden van buitenaf met een dichte dunne behuizing die het uiterlijk van het apparaat niet bederft.

Stap 5

Met de oplaadcase voor de iPhone kun je het apparaat eventueel opladen door op een enkele knop te drukken, terwijl de stroomvoorziening op de case zelf kan worden bepaald met behulp van lichtindicatoren.

Stap 6

Momenteel vindt u in de schappen veel modellen oplaadcassettes voor het melken van iPhones, dus u kunt waarschijnlijk de beste optie voor uzelf vinden voor een redelijke prijs.

Stap 7

In 2014 ging de iPhone-maker nog een stap verder en bood gebruikers aan hun telefoons op te laden met het draagbare draadloze apparaat iQi Mobile.

Stap 8

Met dit kleine ding kan de telefoon de voeding aanvullen met behulp van de eigenschappen van magnetische inductie. Hierdoor is het mogelijk om de iPhone altijd en overal op te laden, zonder dat je stopcontacten en snoeren bij de hand hebt. Het kleine formaat van het opladen maakt het bijna onzichtbaar en zal daarom het uiterlijk van de iPhone niet bederven.

Stap 9

iQi Mobile bevat een dunne magnetische plaat, een oplaadstation, een flexibele kabel en een poort voor een bliksemconnector.

De clip met koord kan gemakkelijk worden verborgen in de zachte hoes, zelfs tijdens het werken met het apparaat. Om de iPhone op te laden zonder op te laden, moet je een plaat aan de achterkant van de telefoon bevestigen, het snoer in de connector steken, alle onderdelen in een beschermende hoes verpakken en de plaat op de draagbare oplader plaatsen. Het enige nadeel van iQi Mobile is de trage werking.

Aanbevolen: