Hoe Een Chinese Telefoon Nokia N95 Te Flashen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Chinese Telefoon Nokia N95 Te Flashen?
Hoe Een Chinese Telefoon Nokia N95 Te Flashen?

Video: Hoe Een Chinese Telefoon Nokia N95 Te Flashen?

Video: Hoe Een Chinese Telefoon Nokia N95 Te Flashen?
Video: How to Hard Reset Nokia N95 within 30 seconds 2024, Mei
Anonim

De Chinese telefoon Nokia N95 is een nep-smartphone van het gelijknamige Finse bedrijf Nokia. Het heeft firmware van lage kwaliteit en slechte Russification, dus veel gebruikers kunnen met een aantal problemen worden geconfronteerd. U kunt het probleem van de Chinese versie van het model oplossen door het apparaat te laten knipperen.

Hoe een Chinese telefoon nokia n95 te flashen?
Hoe een Chinese telefoon nokia n95 te flashen?

instructies:

Stap 1

Surf op internet en download de NEMESIS-software (NSS) naar uw pc. Zorg ervoor dat de downloadbron is geverifieerd en vrij is van virussen. U kunt bijvoorbeeld de link https://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2 gebruiken.

Stap 2

Controleer het gedownloade bestand met antivirussoftware. Start vervolgens de installatie van het programma. Daarbij verschijnt het bericht Maak een keuze uit het volgende serviceapparaat dat u gaat gebruiken nadat de installaties zouden moeten verschijnen, waarop u moet reageren door het item Virtueel USB-apparaat te selecteren. De toepassing vereist ook de installatie van het USB-stuurprogramma. In dit geval moet u op de knop "Annuleren" klikken.

Stap 3

Maak een volledige back-up van uw Chinese Nokia N95-telefoon. Verwijder hiervoor de geheugenkaart en schakel Nokia PC Suite uit als deze op uw apparaat is geïnstalleerd. Sluit je telefoon aan op de oplader en kabel.

Stap 4

Sluit de kabel aan op uw pc en selecteer PC Suite-modus. Het bijbehorende verbindingspictogram verschijnt dan bovenaan het telefoonscherm. Plaats het apparaat netjes op tafel en raak het tijdens de gehele daaropvolgende firmwareprocedure niet aan.

Stap 5

Voer het Nemesis-programma uit, dat al op uw computer is geïnstalleerd. Eerst zal er een welkomstscherm van de toepassing zijn en vervolgens verschijnt een grijs venster met twee actieve knoppen aan de linker- en rechterkant. U moet op Scan for new device klikken en wachten tot het knipperende Ready verschijnt in de onderste regel van de programmastatus.

Stap 6

Klik vervolgens op de knop "6600" en selecteer vervolgens het opschrift Telefooninfo. Wacht tot Ready opnieuw knippert en druk op de Scan-knop. Informatie over de Chinese telefoon Nokia N65 verschijnt. Klik op de knop Lezen. Klik op de productcoderegel, waarin u de nummers "0551405" invoert. Vink het vakje naast Inschakelen aan en klik op de knop Schrijven. Sluit het programma.

Stap 7

Pak je telefoon en start Nokia PC Suite, waarbij je "Telefoonsoftware-update" selecteert. Ga naar de officiële website van Nokia en download NSU-software voor uw Nokia N95-model. Volg de stapsgewijze instructies om de nieuwe firmware te installeren.

Aanbevolen: