Hoe Luister Je Naar Een Audioboek

Inhoudsopgave:

Hoe Luister Je Naar Een Audioboek
Hoe Luister Je Naar Een Audioboek

Video: Hoe Luister Je Naar Een Audioboek

Video: Hoe Luister Je Naar Een Audioboek
Video: Verbeter je luister- en spreekvaardigheid in Nederlands! Langzame en duidelijke uitspraak! 2024, Mei
Anonim

Soms wil ik echt gaan zitten en een goed boek lezen, maar de dagelijkse beslommeringen laten geen enkele vrije minuut over voor deze bezigheid. Soms wil je onderweg een boek lezen, maar met het openbaar vervoer lukt dat niet altijd. In dergelijke gevallen worden audioboeken, die de laatste tijd steeds populairder zijn geworden, een echte redding.

Er passen meerdere grote volumes op één kleine speler
Er passen meerdere grote volumes op één kleine speler

Noodzakelijk

Computer met geïnstalleerde audiospeler en internettoegang, mp3-speler, koptelefoon

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst het boek dat je wilt lezen. Misschien is dit een soort bestseller die je vrienden al heel lang lezen, maar waar je nog steeds niet bij kunt, of misschien wil je hiaten in het schoolcurriculum voor literatuur herstellen. Het online vinden van klassiekers is veel gemakkelijker dan het vinden van nieuwe, maar het is toch de moeite waard om te zoeken. Er zijn gratis en betaalde audioboeksites. Daarnaast is hetzelfde boek terug te vinden in verschillende versies van de voice-acting. Kies het boek dat bij je past en download het naar je computer. Je kunt ook audioboeken op cd kopen in de winkel. Onthoud echter dat deze schijven meestal zijn beveiligd tegen opnemen en kopiëren, dus u kunt het boek alleen op een computer of op een cd-speler beluisteren, wat u in onze tijd zelden aantreft.

Stap 2

U kunt naar het audioboek luisteren in elke speler op uw computer - Windows Media, Winamp, Classic Player, enz. Het belangrijkste is dat het audioboek-formaat geschikt is voor de speler. Als het audioboek om de een of andere reden een onjuist formaat heeft dat niet door de speler kan worden gelezen, download dan een gratis video-omzetter en converteer het bestandsformaat. De beste manier is om het bestand naar MP3 te converteren.

Stap 3

Naast het luisteren naar een boek op uw computer via de luidsprekers, kunt u het boek downloaden naar de speler om het overal mee naartoe te nemen. In dit geval zal het van belang zijn of je speler voldoende vrije ruimte heeft (een boek neemt immers gemiddeld 500 MB in beslag), en nogmaals, het bestandsformaat zal belangrijk zijn. Indien nodig zal deze ook moeten worden omgezet. Als het hele boek niet op de speler past, kun je het in verschillende delen verdelen, omdat je nauwelijks naar het hele boek tegelijk kunt luisteren - de vertelling kan enkele uren duren. Verdeel het boek daarom in een willekeurige audio-editor in delen.

Aanbevolen: