Een Foto Uploaden Van Een IPhone Naar Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Foto Uploaden Van Een IPhone Naar Een Computer
Een Foto Uploaden Van Een IPhone Naar Een Computer

Video: Een Foto Uploaden Van Een IPhone Naar Een Computer

Video: Een Foto Uploaden Van Een IPhone Naar Een Computer
Video: How to Transfer Photos from iPhone to Computer 2024, April
Anonim

De iPhone heeft een redelijk goede camera en daarom maken veel gebruikers foto's direct op hun mobiele telefoon. Soms is het nodig om ze naar een computer te kopiëren en als u nog steeds niet weet hoe u een foto van een iPhone naar een computer moet overbrengen, is het tijd om te leren hoe u dit moet doen.

Een foto uploaden van een iPhone naar een computer
Een foto uploaden van een iPhone naar een computer

instructies:

Stap 1

Om foto's vanaf uw iPhone naar uw computer te uploaden, hebt u een USB-kabel nodig. Het wordt geleverd met de telefoon. Vind je hem niet, pak dan de oplader en trek aan de draad in de buurt van de voedingen, dit is de benodigde kabel.

Stap 2

Steek het ene uiteinde van de kabel in de oplaadpoort van uw telefoon en het andere in de USB-poort op uw computer.

Stap 3

Als autorun op uw computer is ingeschakeld en de verbinding tot stand is gebracht, ziet u een venster waarin u wordt gevraagd de actie te selecteren die u moet ondernemen. U kunt afbeeldingen en video's van uw telefoon importeren door op de bijbehorende regel te klikken.

Stap 4

Om een locatie op uw computer te selecteren waar foto's van uw iPhone worden opgeslagen, moet u het pop-uptabblad "Opties" openen, een pad selecteren en de naam van de mappen invoeren. Nadat u wijzigingen heeft aangebracht, klikt u op de knop "Opslaan" en om de afbeeldingen te verplaatsen - "Importeren". Als u dit niet doet, worden de foto's opgeslagen in de standaardmap.

Stap 5

Als u selectief een foto van een iPhone naar een computer wilt uploaden, moet u in autorun de regel "Open apparaat om bestanden te bekijken" selecteren, naar de map "Interne opslag" gaan en naar "DCIM" gaan.

Stap 6

Selecteer de bestanden die je nodig hebt (houd de Ctrl-toets ingedrukt om een foto gedeeltelijk te kopiëren).

Stap 7

Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Kopiëren". Klik in de gewenste map op de regel "Plakken". De sneltoetsen Ctrl + C en Ctrl + V kunnen deze opdrachten respectievelijk vervangen.

Stap 8

Als autorun op uw computer is uitgeschakeld, gaat u naar Deze computer, zoekt u het apparaat dat wordt weergegeven als een digitale camera en doet u hetzelfde als in de selectieve kopie die hierboven is beschreven.

Stap 9

Het is nog makkelijker om een foto van een iPhone naar een computer te uploaden als iTunes erop is geïnstalleerd. Nadat de telefoon via de kabel is aangesloten, moeten de apparaten worden gesynchroniseerd door op de bijbehorende regel in het hulpprogramma te klikken. Om niet alle informatie volledig te kopiëren, kunt u toevoegen aan. iTunes overeenkomstige instellingen.

Stap 10

Je kunt je iPhone via wifi met je computer verbinden. In dit geval moet iTunes zijn ingeschakeld voor draadloze synchronisatie. U kunt dus op elk moment foto's van uw iPhone naar uw computer kopiëren zonder een kabel aan te sluiten.

Aanbevolen: