Een Video Uploaden Van Een Camcorder Naar Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Video Uploaden Van Een Camcorder Naar Een Computer
Een Video Uploaden Van Een Camcorder Naar Een Computer

Video: Een Video Uploaden Van Een Camcorder Naar Een Computer

Video: Een Video Uploaden Van Een Camcorder Naar Een Computer
Video: How Can I Export a Video from my Camcorder to my PC The Best Way Possible Tutorial 2024, April
Anonim

Afhankelijk van het type camcorder dat u gebruikt, zijn er verschillende manieren om video naar uw computer te kopiëren. Bepaal het type apparaat dat u gebruikt en kies het apparaat dat het beste bij uw behoeften past.

Een video uploaden van een camcorder naar een computer
Een video uploaden van een camcorder naar een computer

instructies:

Stap 1

Als u een camcorder gebruikt die video opneemt op de ingebouwde harde schijf (HDD) of geheugenkaart (Flash-kaart), volgt u deze stappen. Sluit de camera met de juiste USB-kabel aan op uw computer. Sluit het eerste uiteinde aan op de connector op de camcorder zelf en het tweede op de USB-connector op uw computer. Druk vervolgens op de aan/uit-knop. Selecteer indien nodig de verbindingsmodus die overeenkomt met de gegevensoverdracht (kopiëren).

Stap 2

Het systeem zal het nieuwe apparaat automatisch detecteren. Open "Deze computer" met Verkenner en ga vervolgens naar de map van de aangesloten camcorder (als deze zowel een harde schijf als een geheugenkaart gebruikt, kunnen er twee apparaten worden weergegeven). Zoek de bijbehorende videobestanden, selecteer ze, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Kopiëren". Open vervolgens de map op de harde schijf van uw computer waar u de video van de camera gaat kopiëren, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken". Wacht tot het einde van het kopieerproces.

Stap 3

Als u een geheugenkaart hebt gebruikt om video's op te nemen, kunt u als volgt te werk gaan. Zet de camcorder uit en verwijder de geheugenkaart eruit. Plaats het in de kaartlezer van uw computer en open de juiste map met behulp van de verkenner van het besturingssysteem. Zoek de benodigde videobestanden en kopieer ze naar een map op uw harde schijf.

Stap 4

Als u een camcorder gebruikt die video op tape opneemt (MiniDV, HDV), volgt u deze stappen. Sluit uw camera met een DV-kabel aan op uw computer. Sluit het ene uiteinde aan op de camera zelf en het andere op de IEEE1394-connector op uw computer. Start een video-importprogramma (zoals Windows Movie Maker). Schakel de video-importmodus van de camera in, stel de gewenste videokwaliteitsinstellingen in, de opslaglocatie op de schijf en start het kopieerproces door op de bijbehorende knop te drukken.

Aanbevolen: