Hoe Een Audioboek Naar De IPhone Te Uploaden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Audioboek Naar De IPhone Te Uploaden
Hoe Een Audioboek Naar De IPhone Te Uploaden
Anonim

In een rumoerige stad is het vaak handiger om geen boeken zelf te lezen, maar te luisteren naar hun audioversies. Hiervoor kun je een gewone speler of mobiele telefoon gebruiken, bijvoorbeeld een iPhone. Er zijn echter enkele nuances bij het opnemen van audioboeken op het populaire Apple-apparaat.

Hoe een audioboek naar de iPhone te uploaden
Hoe een audioboek naar de iPhone te uploaden

instructies:

Stap 1

Download en installeer eerst iTunes, wat nodig is om bestanden naar de iPhone te downloaden. Open een webbrowser, typ https://www.apple.com in de adresbalk en druk op Enter. Klik op de iPod-link en klik vervolgens op Download iTunes. Klik op de volgende pagina op Nu downloaden. Geef de locatie op de harde schijf van uw computer op om het installatiebestand op te slaan. Dubbelklik aan het einde van het proces op het gedownloade bestand en ga verder met de installatie. Start iTunes en sluit uw iPhone aan op uw computer.

Stap 2

Vervolgens heb je twee opties voor het opnemen van audioboeken. De eerste is om ze te uploaden in.mp3-formaat, net als gewone muziekcomposities. De tweede optie is om te converteren naar een speciaal.m4b audioboek-formaat.

Stap 3

Om de eerste manier te downloaden, maakt u een nieuwe afspeellijst in de iTunes-interface. Selecteer "Bestand" -> "Nieuwe afspeellijst". Voeg daarna de benodigde audioboeken toe. Nadat ze zijn gekopieerd, klikt u op "Muziek" en selecteert u "Muziek synchroniseren". Om het proces te starten, klikt u op de knop "Toepassen". Daarna staan alle geselecteerde bestanden op de iPhone.

Stap 4

Om de tweede methode te downloaden, converteert u audioboekbestanden.mp3 naar.m4b. Download en installeer hiervoor de gratis MP3 naar iPod Audio Book Converter-software. Voer de geïnstalleerde applicatie uit. Klik op de knop Toevoegen en selecteer de gewenste bestanden in het geopende venster. Kies het type conversie: sla alle bestanden op in één audioboek of elk afzonderlijk. U kunt ook de titel van het boek, de auteur, het genre, enz. Klik vervolgens op de knop Conversie starten.

Stap 5

Selecteer vervolgens in de iTunes-interface het gedeelte "Audioboeken". Voeg de resulterende.m4b-bestanden eraan toe. Synchroniseer de applicatie met de iPhone om er audioboeken naar te downloaden.

Aanbevolen: