Hoe Chat Op Megaphone Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Chat Op Megaphone Uit Te Schakelen
Hoe Chat Op Megaphone Uit Te Schakelen

Video: Hoe Chat Op Megaphone Uit Te Schakelen

Video: Hoe Chat Op Megaphone Uit Te Schakelen
Video: Luigi's Mansion 3 | How To Get The Red Megaphone 8F | Floor 8 2024, Mei
Anonim

Soms koppelen mobiele operators, als onderdeel van promoties, zelfstandig aanvullende diensten aan uw telefoonnummer. In de regel kunt u een bepaalde periode gratis gebruikmaken van de aangesloten diensten, maar na een tijdje worden de betalingen voor dergelijke opties in rekening gebracht. Als er een onnodige chat was aangesloten op het tariefplan van Megafon, dan kun je deze dienst op verschillende manieren uitschakelen.

Hoe chat op Megaphone uit te schakelen
Hoe chat op Megaphone uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon
  • - het internet

instructies:

Stap 1

Als je de chat wilt uitschakelen, waarbij communicatie plaatsvindt via een speciale applicatie in de mobiele telefoon en waarin je kunt communiceren met abonnees van Megafon, Beeline en MTS, stuur dan een gratis sms-bericht naar het nummer met de tekst 2” naar nummer 5070.

Stap 2

Om deze service op een andere manier uit te schakelen, belt u * 507 * 2 # vanaf uw mobiel en drukt u op de knop "Bellen". Binnen enkele minuten ontvangt u per sms een bevestiging van de uitgeschakelde optie.

Stap 3

Om chatten vanaf internet uit te schakelen, gaat u naar de Megafon-website en vindt u de "Servicegids" erop, waarmee u services op uw nummer kunt verbinden en loskoppelen. Krijg een wachtwoord om in te voeren door het commando * 105 * 00 # te kiezen en op "Bellen" te drukken. Vervolgens ontvangt u een wachtwoord om in het bericht in te voeren.

Stap 4

Om toegang te krijgen tot de Servicegids, voert u 10 cijfers van uw nummer en wachtwoord in als login. Zoek na het invoeren van uw persoonlijke account de lijst met verbonden services en verwijder de chat daaruit.

Stap 5

Als u de chat binnen 90 dagen vanaf het moment van activering niet hebt gebruikt, hoeft u in dit geval geen actie te ondernemen, volgens de regels voor het leveren van de service, u wordt automatisch losgekoppeld. Deze optie is alleen goed voor een lange testperiode van 3 maanden of langer.

Stap 6

Een maand, een week, 3 dagen en een dag voordat de service wordt uitgeschakeld, ontvang je sms-berichten van de operator, die meldingen bevatten over de op handen zijnde verwijdering van het profiel in de chat.

Stap 7

Om de "Onbeperkte sms-chat"-service te deactiveren, met behulp waarvan u via sms kunt communiceren met Megafon-abonnees met elk mobiel model, belt u * 505 # 0 # 186 # vanaf uw telefoon en drukt u op de knop "Bellen". Ontvang een bericht waarin wordt bevestigd dat deze optie is uitgeschakeld.

Stap 8

Om je af te melden voor sms-chat vanuit je persoonlijke account, log je in op de Servicegids door 10 cijfers van je telefoonnummer en het wachtwoord in te voeren dat je eerder hebt ontvangen. Kies bij het eerste bezoek aan de service * 105 * 00 # en druk op "Bellen". Nadat u uw persoonlijke sectie hebt ingevoerd, verwijdert u sms-chat uit de lijst met verbonden services.

Aanbevolen: