Hoe Beller-ID Op Megaphone Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Beller-ID Op Megaphone Uit Te Schakelen?
Hoe Beller-ID Op Megaphone Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Beller-ID Op Megaphone Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Beller-ID Op Megaphone Uit Te Schakelen?
Video: iPhone Settings You Should Change Right Away 2024, Maart
Anonim

De "AntiAON"-service wordt geleverd door alle mobiele operators en stelt u in staat om het telefoonnummer van de beller niet op het telefoonscherm van de gesprekspartner weer te geven. Zelfs als de gebelde abonnee een beller-ID heeft geïnstalleerd, staat deze service hem niet toe uw telefoonnummer te zien.

Hoe beller-ID op Megaphone uit te schakelen?
Hoe beller-ID op Megaphone uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Om de AntiAoON-service (anti-caller ID) van de Megafon mobiele operator te activeren:

-gebruik de Internet-assistent "Servicegids";

-bel het gratis nummer 0505 (vanaf mobiel) of 502-55-00 (vanuit stad) en volg de aanwijzingen van het antwoordapparaat;

- kies de combinatie op het toetsenbord van uw mobiele telefoon: * 105 * 3 * 2 * 3 * 1 * 1 # en de belknop.

Om de "AntiAON"-service uit te schakelen, kiest u de volgende combinatie op het toetsenbord van uw mobiele telefoon: * 105 * 3 * 2 * 3 * 2 * 1 # en de belknop.

Stap 2

Om de AntiAON-service van de mobiele operator van Beeline te activeren, belt u het gratis nummer 067409071 of kiest u de combinatie op uw mobiele telefoon: * 110 * 071 # en de belknop. Om deze dienst uit te schakelen, kiest u het commando op het toetsenbord van uw mobiele telefoon: * 110 * 070 # en de belknop. Als u wilt dat de abonnee die u belt uw telefoonnummer ziet, kiest u de combinatie: * 31 # gevolgd door het tiencijferige abonneenummer.

Stap 3

Om de AntiAON-service van de mobiele MTS-operator te activeren:

-bel het gratis nummer 111 (vanaf een mobiel) of +79852200022 (van een vaste lijn) en volg de aanwijzingen van het systeem;

-gebruik de internetassistent;

- kies op het toetsenbord van uw mobiele telefoon de combinatie: * 111 * 46 # en de belknop Als u wilt dat de abonnee die u belt uw telefoonnummer ziet, kiest u de combinatie: * 31 # gevolgd door het tiencijferige nummer van de abonnee.

Stap 4

Om de AntiAON-service van de SkyLink mobiele operator te activeren, belt u het gratis nummer 000 (vanaf een mobiel) of (495) 747-7171 (vanaf een vaste lijn) en volgt u de aanwijzingen van het systeem. Als u wilt dat de abonnee die u belt uw telefoonnummer ziet, kiest u de combinatie: * 51 # gevolgd door het tiencijferige abonneenummer.

Aanbevolen: