Hoe MTS-chat Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe MTS-chat Uit Te Schakelen
Hoe MTS-chat Uit Te Schakelen

Video: Hoe MTS-chat Uit Te Schakelen

Video: Hoe MTS-chat Uit Te Schakelen
Video: How to Disable / Turn OFF TalkBack on a Huawei Mate 10 Pro 2024, Mei
Anonim

Voor abonnees die graag via berichten communiceren, biedt MTS aan om de "Chat"-service te activeren. Als u het gebruikt, kunt u de klok rond met uw vrienden corresponderen, terwijl u slechts 1,5 roebel per dag betaalt. Als u het wilt uitschakelen, kunt u dit op verschillende manieren doen.

Hoe MTS-chat uit te schakelen
Hoe MTS-chat uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Deactiveer de "Chat"-service met een USSD-verzoek. Voer de volgende combinatie van symbolen in op uw mobiele telefoon: * 111 * 2 # en de belknop. Selecteer "Uitschakelen" in de lijst die verschijnt. Daarna wordt er een bericht naar uw mobiele telefoon verzonden met de resultaten van het uitschakelen van de optie. Dit verzoek is gratis.

Stap 2

Als u toegang heeft tot internet, kunt u de "Chat"-service verwijderen uit de lijst met actieve opties. Om dit te doen, moet u het "Internet Assistant" -systeem gebruiken, dat zich op de officiële website van het mobiele bedrijf bevindt. Door de link in de adresbalk in te voeren, komt u op de hoofdpagina van de site. Zoek het opschrift "Inloggen op uw persoonlijke account", klik er met de muiscursor op. Voer uw telefoonnummer en wachtwoord in. Als u het systeem voor de eerste keer gebruikt, registreer dan een wachtwoord voor toegang. Om dit te doen, klikt u op het opschrift "Wachtwoord verkrijgen" en voert u vervolgens de gevraagde informatie in. Binnen een minuut wordt er een bericht met een gebruikersnaam en wachtwoord naar je telefoon gestuurd. Voer ze in het vereiste veld op de MTS-website in.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Internet-assistent". Selecteer de sectie "Tarieven en diensten" en vervolgens - "Servicebeheer". Zoek de "Chat"-service in de lijst en klik op "Uitschakelen". Klik daarna op de functie "Services uitschakelen". De operatie is ook gratis.

Stap 4

Als u de "Chat"-service niet zelf kunt uitschakelen, gebruik dan de hulp van een klantenservice-adviseur. Om dit te doen, moet u naar het kantoor van het bedrijf rijden of contact opnemen met dealers. U kunt ook het contactcenter van de telefoniste bellen op 0890. Gebruik de hulp van een autoinformer of wacht op een reactie van een medewerker van het bedrijf. De service kan alleen worden uitgeschakeld nadat u de paspoortgegevens van de eigenaar van het persoonlijke account of het codewoord dat is geregistreerd op het moment van het sluiten van het contract, heeft genoemd.

Aanbevolen: