Hoe Het Antwoordapparaat Op Megaphone Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Antwoordapparaat Op Megaphone Uit Te Schakelen
Hoe Het Antwoordapparaat Op Megaphone Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Antwoordapparaat Op Megaphone Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Antwoordapparaat Op Megaphone Uit Te Schakelen
Video: How to Disable / Turn OFF TalkBack on a Huawei Mate 10 Pro 2024, Maart
Anonim

Abonnees van de mobiele operator "Megafon" kunnen gebruik maken van de service "Antwoordapparaat". Stel dat u om de een of andere reden een oproep niet kunt beantwoorden. De beller kan een voicemailbericht voor u achterlaten. Als u deze optie niet wilt gebruiken, schakelt u deze uit.

Hoe het antwoordapparaat op Megaphone uit te schakelen
Hoe het antwoordapparaat op Megaphone uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Deactiveer de service "Antwoordapparaat" met behulp van het zelfbedieningssysteem "Service-Guide". Als u het systeem nog nooit hebt gebruikt, moet u een wachtwoord registreren. Stuur hiervoor een leeg bericht naar 000110. Of gebruik het volgende USSD-verzoek: * 105 * 00 #. Binnen enkele minuten wordt er een bericht naar uw telefoon gestuurd met de vereiste gebruikersnaam en wachtwoord. Ga dan naar de Megafon bedrijfspagina, vind de link naar het systeem in de rechterbovenhoek. Vul de gegevens in die in het bericht zijn ontvangen, voer uw persoonlijke account in.

Stap 2

Zoek het gedeelte in het menu dat een lijst met services bevat. Klik op het item "De set services wijzigen". Zoek in de lijst die wordt geopend de optie "Autoresponder", deselecteer deze en sla de wijzigingen op. Daarna wordt de service gedeactiveerd.

Stap 3

U kunt "Autoresponder" ook uitschakelen met het USSD-commando. Terwijl u zich in het Megafon-netwerk bevindt, kiest u: * 105 * 1300 #. Gebruik het verzoek om de status te controleren: * 105 * 13 #. Als u om de een of andere reden de optie niet kunt deactiveren, probeer het dan via sms, stuur de code 1300 naar het nummer 000105. Er verschijnt een bericht op het display van uw mobiele apparaat met de resultaten van de bewerking.

Stap 4

U kunt ook contact opnemen met het contactcentrum van het mobiele bedrijf "Megafon". Bel hiervoor 0500 of 8 (800) 333 05 00 (gratis). Wacht op het antwoord van de adviseur of gebruik de tips van de autoinformer. Als je de mogelijkheid hebt, bezoek dan het kantoor of vertegenwoordigingskantoor van het bedrijf (controleer het adres op de officiële website van het bedrijf of bel 0500).

Stap 5

Het afsluiten van de dienst is gratis. Indien u de “Autoresponder” opnieuw wilt aansluiten, gebruik dan het “Service-Guide” systeem of bel de informatiedienst van OJSC “Megafon”.

Aanbevolen: