IPhone 6: Een Overzicht Van De Verwachtingen

Inhoudsopgave:

IPhone 6: Een Overzicht Van De Verwachtingen
IPhone 6: Een Overzicht Van De Verwachtingen

Video: IPhone 6: Een Overzicht Van De Verwachtingen

Video: IPhone 6: Een Overzicht Van De Verwachtingen
Video: iPhone 6. Дороже. Во всех проявлениях. 2024, Mei
Anonim

Apple onthult nooit zijn kaarten en houdt tot de laatste dag de details geheim van het meest besproken product Apple iPhone 6, dat naar verwachting in 2014 op de markt zal komen. Gebruikers vragen zich af wanneer de nieuwe iPhone 6 wordt uitgebracht, wat de specificaties zullen zijn, wat de prijs van de iPhone 6 zal zijn? Een overzicht op hoog niveau van de iPhone 6 geeft een idee van wat gebruikers ervan verwachten.

IPhone 6: een overzicht van de verwachtingen
IPhone 6: een overzicht van de verwachtingen

Verwachte kenmerken

De iPhone 6 review maakt het mogelijk om aan te nemen dat het Apple iPhone 6-product de functies zal implementeren die gepland waren in de 5s-smartphone, dat de ontwikkelaars hem zullen voorzien van een nieuw vergroot scherm, met een resolutie van 4,5 tot 5 inch. Sommige experts verwachten dat er twee versies van de nieuwe smartphone zullen zijn: een van hen zal compact zijn, terwijl de tweede groter zal zijn met een diagonaal van 5-7 inch. Sommigen hebben de mogelijkheid van deze grootte van de gadget in twijfel getrokken.

Dankzij de in-cell technologie, waarmee het scherm zal worden gemaakt, moet de dikte aanzienlijk worden verminderd, evenals de dikte van de iPhone 6. Foto's van de nieuwe iPhone 6 verschijnen niet, we weten alleen wat het geval is want het zal zijn. Nogmaals, op het niveau van geruchten wordt aangenomen dat de nieuwe iPhone 6 aanwezig zal zijn met optische beeldstabilisatie en de mogelijkheid tot 3D-opnamen. Wellicht wordt de camera aan de voorkant van het paneel voorzien van een gezichtsherkenningsfunctie, evenals een Touch ID-functie, die samen moeten leiden tot verhoogde veiligheidsmaatregelen.

Kastkenmerken

Experts geloven dat het lichaam van de nieuwe gadget zal worden gemaakt van verbindingen van koolstofvezel (koolstofvezel) en aluminium. Dit maakt de iPhone 6 lichter en slagvaster dan zijn voorganger. Het is de moeite waard om de verwachtingen te vermelden van het gebruik van saffierglas voor krasbescherming en de nieuwe technologie van vloeibaar metaal bij de vervaardiging van de behuizing. Daarnaast wordt er vanuit gegaan dat de case bestand zal zijn tegen vocht, in tegenstelling tot de iPhone 5, dit weerspiegelt ook de review van de iPhone 6.

Wanneer de officiële presentatie van de nieuwe iPhone 6 zal plaatsvinden is nog niet bekend gemaakt, vermoedelijk in de periode juni tot september, maar geruchten over een nieuwe gadget worden gevoed door een sfeer van geheimzinnigheid. Natuurlijk kun je verschillende veronderstellingen maken, maar totdat de officiële presentatie plaatsvond, kan je alleen maar gissen naar hoe de nieuwe iPhone 6 eruit zal zien, wat de ontwikkelaars erin zullen opnemen. Het is nog niet bekend wanneer de iPhone 6 in Rusland te koop zal zijn.

Aanbevolen: