Oukitel U7, U7 Plus, U7 Pro: Een Overzicht Van De Budgetlijn Van Smartphones

Inhoudsopgave:

Oukitel U7, U7 Plus, U7 Pro: Een Overzicht Van De Budgetlijn Van Smartphones
Oukitel U7, U7 Plus, U7 Pro: Een Overzicht Van De Budgetlijn Van Smartphones
Anonim

Het bekende bedrijf Oukitel besloot daar niet te stoppen en presenteerde een andere lijn smartphones Oukitel U7, U7 Plus, U7 Pro. Het onderscheidt zich door zijn verbazingwekkende ultra-budget en redelijk goede technische kenmerken.

Oukitel U7, U7 Plus, U7 Pro smartphones zijn een andere budgetlijn
Oukitel U7, U7 Plus, U7 Pro smartphones zijn een andere budgetlijn

Oukitel U7 modelbeoordeling

Deze gadget is de voorloper van deze lijn. Smartphone-display: LCD, 5,5 diagonaal, met een resolutie van 960x540 pixels (qHD).

Het apparaat zit op een 4-core MT6582-processor met een kloksnelheid van 1,3 GHz per Cortex-A7-core. Hoofdgeheugen 1 GB, opslag 8 GB.

De hoofdcamera is 5 megapixel, interpolatie tot 8 MP, camera aan de voorkant - 2 MP, interpolatie tot 5 MP. Verwijderbare batterij van 2.000 mAh. De gadget kost 130 dollar.

De voordelen van dit mobiele apparaat zijn de lage kosten. De voor de hand liggende nadelen zijn: een verschrikkelijk scherm, dezelfde camera en slechte prestaties.

Model Oukitel U7 Pro

Deze smartphone is al geavanceerder dan zijn voorganger. Hier verscheen een uitstekend scherm van 5,5 inch, IPS, capacitief, resolutie van 1280x720 pixels.

Het hart van het mobiele apparaat is een 4-core MT6580-processor met een kloksnelheid van 1,3 GHz per Cortex-A7-core. Hoofdgeheugen 1 GB. Cumulatief geheugen: 8 GB.

De hoofdcamera van het apparaat is 8-megapixel, interpolatie tot 13 MP. En dit is een van zijn belangrijkste troeven. Volgens talrijke beoordelingen van de eigenaren van dit model gaat het goed om met mobiele fotografie. De camera aan de voorkant is 2 megapixel.

Verwisselbare batterij: 2500 mAh. De prijs voor de smartphone is $ 110.

De voordelen van de oukitel u7 pro smartphone zijn als volgt: een volledig modern design, een uitstekende camera en een goed scherm. De nadelen zijn zwakke smartphone-prestaties en minimale batterij.

Model Oukitel U7 Plus

Over dit model kunnen we gerust zeggen dat het min of meer geschikt is onder de naam modern. Het display van de oukitel u7 plus-telefoon kreeg een 5,5-inch, resolutie van 1280x720 pixels, 2,5D-glas.

Processor: acht-core 64-bit MediaTek MT6737-processor met een frequentie van 1,3 GHz. Werkgeheugen: 2GB. Ingebouwd geheugen: 16 GB.

Camera's: hoofd - 13 megapixel, voorkant - 5 megapixel. Verwijderbare 2.500 mAh-batterij. De prijs voor dit model is $ 180.

De voordelen van dit mobiele apparaat liggen voor de hand. Dit is zowel een uitstekende weergave als een lage prijs. De nadelen hiervan zijn dat het toestel een zwakke batterij heeft en een nogal matige camera.

Alle modellen uit deze budgetlijn hebben zeker een hoes nodig, aangezien de slijtage van de koffer vrij hoog is. In Rusland hebben deze smartphones een goede gunst gekregen vanwege hun lage kosten. De verhitte discussies van kopers die gaande zijn rond deze gadgets bewijzen dat er interesse in is, en niet klein. U kunt ze kopen bij een geautoriseerde vertegenwoordiger of bij een geverifieerde verkoper op de AliExpress-website.

Aanbevolen: