Hoe De Taal In HTC-Sense Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Taal In HTC-Sense Te Veranderen
Hoe De Taal In HTC-Sense Te Veranderen

Video: Hoe De Taal In HTC-Sense Te Veranderen

Video: Hoe De Taal In HTC-Sense Te Veranderen
Video: HTC One (M8) How to change your language Setting back to English or any other Language 2024, Mei
Anonim

HTC Sensation is een van de bekendste smartphones van het Taiwanese bedrijf, uitgebracht op het Android-besturingssysteem. Standaard kan de interfacetaal van het apparaat worden geconfigureerd via het menu van het apparaat, maar in geval van softwarefouten moet u de Russification opnieuw installeren.

Hoe de taal in HTC-sensatie te veranderen
Hoe de taal in HTC-sensatie te veranderen

instructies:

Stap 1

Als u zojuist de instellingen hebt gewijzigd en niet weet hoe u de Russische interfacetaal moet terugzetten, gebruikt u de overeenkomstige menu-items in het gedeelte Instellingen. Klik op het pictogram voor systeeminstellingen, dat eruitziet als een versnelling en zich op het hoofdscherm van het systeem bevindt.

Stap 2

Zoek in de lijst met parameters die verschijnt het gedeelte Taal en invoer en klik erop met uw vinger. Selecteer de optie Taal in de lijst. Zoek op het nieuwe scherm de positie "Russisch". Zodra de keuze is gemaakt, wordt het apparaat weer in het Russisch vertaald.

Stap 3

Als er geen Russisch in de lijst met talen staat, moet u de lokalisatie installeren. Ga naar het Play Market-programma in het hoofdmenu van uw smartphone of op het hoofdscherm. Voer in het zoekmenu MoreLocale2 in. De zoekbalk bevindt zich bovenaan het toepassingsvenster.

Stap 4

Selecteer onder de verkregen resultaten degene die volledig overeenkomt met de ingevoerde zoekopdracht. Klik daarna op de knop Installeren en wacht tot het installatieproces is voltooid. U kunt de installatie volgen via de bovenste meldingsbalk van het scherm.

Stap 5

Nadat u klaar bent met het uitpakken van het taalpakket, keert u terug naar het startscherm van uw apparaat door op de middelste toets van uw HTC te drukken. Ga opnieuw naar Instellingen - Taal & Invoer. Selecteer in de lijst met beschikbare talen het item "Russisch" en start het apparaat opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Stap 6

Als je na de installatie geen toetsenbord in het Russisch hebt, ga dan naar de sectie "Menu" - "Instellingen" - "Taal en toetsenbord" - "Internationaal toetsenbord" en plaats een vinkje voor het item met de Russische taal. Het instellen van de Russische taal op HTC Sensation is nu voltooid.

Aanbevolen: