De Taal Wijzigen Op Nokia

Inhoudsopgave:

De Taal Wijzigen Op Nokia
De Taal Wijzigen Op Nokia

Video: De Taal Wijzigen Op Nokia

Video: De Taal Wijzigen Op Nokia
Video: How to Change Language in Nokia phones 2024, Mei
Anonim

Sms of contactgegevens worden niet altijd in het Russisch ingevoerd. Soms moet je de telefoon naar een andere taal schakelen of omgekeerd, teruggaan naar het Russisch, en als je hiervoor een Nokia-model gebruikt, kun je meerdere opties tegelijk gebruiken.

De taal wijzigen op Nokia
De taal wijzigen op Nokia

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste optie is via algemene telefooninstellingen. Ga naar het Nokia-menu en selecteer "Telefooninstellingen", klik vervolgens op het gedeelte met taalopties en vink het vakje aan naast de taal die je op dit moment nodig hebt. Wanneer u naar de vorige instellingen wilt terugkeren, moet u het algemene menu opnieuw gebruiken en de taal alleen wijzigen via de "Telefooninstellingen".

Stap 2

De meest gebruikelijke manier om de taal op een Nokia-telefoon te wijzigen, is via het menu voor het bewerken van sms-tekst. Klik in de tekstinvoermodus op de optie "Invoerfuncties" en selecteer "Invoertaal wijzigen", waar u de gewenste taal markeert. Gebruik dezelfde procedure zodra u naar een andere taal moet overschakelen.

Stap 3

Tijdens het schrijven van een bericht kunt u ook op bepaalde knoppen klikken en de taal van de telefoon wijzigen. Zoek in de onderste rij toetsen die met een asterisk of een pond, en wanneer u sms typt en de taal wilt wijzigen, drukt u op een van hen. Naast het wijzigen van de taal, kunt u de modus voor het schrijven van letters wijzigen van kleine letters naar hoofdletters, de T9-modus of andere telefooninstellingen activeren.

Stap 4

Als uw mobiele telefoon een QWERTY-toetsenbord ondersteunt, gebruikt u de volgende sneltoets: de knop met het tekeninvoerpictogram en de pijlknop omhoog. Druk in dit geval op de knop met de pijl die iets eerder wordt weergegeven dan de pictogramtoets. Wanneer het menu op je Nokia-telefoon verschijnt, vink je het vakje aan naast de gewenste invoertaal.

Stap 5

Aangezien mobiele apparaten die in het buitenland zijn gekocht niet voorzien in de Russische taal in de instellingen, zult u niet alleen de taal moeten wijzigen, maar ook de telefoon moeten laten flitsen. En laat u hier niet meeslepen door zelf drivers en software te installeren. Het is beter om contact op te nemen met de specialisten om de telefoon vervolgens probleemloos te gebruiken.

Aanbevolen: