Hoe U De Taal Op Uw Telefoon Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Taal Op Uw Telefoon Kunt Wijzigen
Hoe U De Taal Op Uw Telefoon Kunt Wijzigen

Video: Hoe U De Taal Op Uw Telefoon Kunt Wijzigen

Video: Hoe U De Taal Op Uw Telefoon Kunt Wijzigen
Video: ✅ How To Change Language On iPhone 🔴 2024, April
Anonim

Bij het kopen van een mobiele telefoon in het buitenland, zijn er vaak gevallen van onvermogen om de mobiel te gebruiken vanwege het ontbreken van Russisch in de instellingen en op het toetsenbord. Om de taal op uw telefoon te wijzigen, hoeft u slechts een paar eenvoudige stappen te volgen.

Hoe u de taal op uw telefoon kunt wijzigen
Hoe u de taal op uw telefoon kunt wijzigen

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u uw telefoonmodel bepalen. Als je het niet weet, vind je de naam op de doos of onder de batterij. Gebruik deze naam om Russischtalige firmware te vinden, evenals stuurprogramma's en software voor synchronisatie. In de regel zijn ze te vinden op de officiële website van de fabrikant. Het is noodzakelijk dat de stuurprogramma's en software specifiek geschikt zijn voor uw telefoonmodel, evenals voor het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd. Koop een datakabel voor je mobiele model als deze niet in het basispakket zit.

Stap 2

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Installeer stuurprogramma's en software, sluit vervolgens de telefoon aan op de computer en zorg ervoor dat het programma de telefoon "ziet". Kopieer alle persoonlijke gegevens op uw telefoon naar uw computer met behulp van de synchronisatiesoftware. Dit is nodig omdat al uw persoonlijke gegevens verloren gaan tijdens de synchronisatie.

Stap 3

Gebruik de naam van de fabrikant en het model van uw telefoon en zoek de Russischtalige firmware op een van de sites die aan uw model zijn gewijd. Vind gedetailleerde instructies voor het flashen van je telefoon. Installeer de software en ga verder met de bewerking.

Stap 4

Laad de batterij van de telefoon op totdat deze volledig is opgeladen. Dit is nodig om te voorkomen dat de telefoon tijdens het knipperen wordt losgekoppeld. Sluit uw telefoon aan op uw computer en ga verder met de procedure, waarbij u de instructies zorgvuldig opvolgt. De telefoon kan tijdens de bewerking meerdere keren worden in- en uitgeschakeld. Koppel de telefoon niet los en raak hem niet aan totdat de bewerking is voltooid.

Stap 5

Wanneer de firmware is voltooid, koppelt u uw telefoon los en start u deze opnieuw op. Zorg ervoor dat uw telefoon correct werkt, sluit deze vervolgens aan op uw computer en kopieer de persoonlijke gegevens die u eerder hebt opgeslagen.

Stap 6

Zoek een Russisch toetsenbord voor je telefoon. De beste optie zou zijn om het originele toetsenbord te gebruiken, omdat het nep-toetsenbord meer vatbaar is voor het optreden van defecten zoals achterblijvende knoppen en slijtage. Neem contact op met het servicecentrum om het toetsenbord te vervangen door de Russische taal.

Aanbevolen: