Hoe De Operator Te Veranderen Zonder Het Nummer Te Veranderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Operator Te Veranderen Zonder Het Nummer Te Veranderen?
Hoe De Operator Te Veranderen Zonder Het Nummer Te Veranderen?

Video: Hoe De Operator Te Veranderen Zonder Het Nummer Te Veranderen?

Video: Hoe De Operator Te Veranderen Zonder Het Nummer Te Veranderen?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Sinds december 2013 kunnen mobiele gebruikers van mobiele provider veranderen met behoud van hun telefoonnummer. Als u nu gebruik wilt maken van de diensten van een nieuw bedrijf, hoeft u uw vrienden, familieleden en klanten niet te informeren dat het onmogelijk is u te bereiken door oude nummers te bellen. Als u niet weet hoe u de operator kunt wijzigen zonder het nummer te wijzigen, kunt u handelen in overeenstemming met de gegeven aanbevelingen.

Hoe de operator te veranderen zonder het nummer te veranderen?
Hoe de operator te veranderen zonder het nummer te veranderen?

Hoe de operator te veranderen, het nummer behouden: overschakelen naar Beeline

Om over te schakelen naar Beeline zonder het nummer te wijzigen, moet u uw paspoort meenemen en contact opnemen met de dichtstbijzijnde klantenservice van dit mobiele bedrijf om een aanvraag te schrijven.

Om van operator te veranderen, is het noodzakelijk dat er geen schulden op het account staan, de database van het vorige mobiele bedrijf een up-to-date paspoort en andere gegevens had.

U kunt de operator alleen binnen één samenstellende entiteit van de Russische Federatie wijzigen. Tegelijkertijd is de wijziging alleen mogelijk voor gebruikers van federale nummers, vaste telefoons kunnen alleen worden bediend door de huidige telecomoperator.

Bij je aanmelding krijg je een tijdelijk mobiel nummer op een nieuwe simkaart. Tot de overgang naar een nieuwe operator kun je beide simkaarten gebruiken, terwijl Beeline je berichten stuurt over het stadium waarin het proces van het veranderen van operator zich bevindt.

Op de dag van de verandering van het bedienende mobiele bedrijf kunnen de communicatiediensten tijdelijk niet beschikbaar zijn, dus het is de moeite waard om van tevoren te bedenken hoe u contact opneemt met uw vrienden, familie en klanten.

Als u van operator wilt veranderen zonder het nummer te wijzigen, maar niet in de gelegenheid bent om persoonlijk naar het kantoor van het bedrijf te rijden, kunt u een koerier bestellen die een tijdelijke Beeline-simkaart brengt en de ingevulde documenten naar het kantoor brengt.

De operator wijzigen zonder het nummer te wijzigen: overschakelen naar MTS

Het proces van het wijzigen van een telecomoperator naar MTS met behoud van het nummer is mogelijk onder dezelfde voorwaarden als op Beeline. Er mag geen schuld op het nummer staan, het mag niet geblokkeerd worden.

Om te gaan, moet u een aanvraag schrijven op het kantoor van het bedrijf en de paspoortgegevens erin invoeren.

Tot de oplossing van alle technische problemen bij het wijzigen van de operator op MTS, kunt u de oude simkaart gebruiken. De dag voor de overgang wordt er een bericht naar de telefoon gestuurd met de juiste melding, waarna u een nieuwe simkaart in het apparaat kunt plaatsen, uitgegeven op het moment van schrijven van de aanvraag.

De weigering om het nummer over te dragen aan de MTS-operator kan worden verklaard door het feit dat de gegevens in de aanvraag niet overeenkomen met de inhoud van de vragenlijst van de oude operator (ze moeten indien nodig eerst worden gewijzigd), er staat een schuld op de rekening (er is niet genoeg geld om te betalen voor de transferservice, waarvan de kosten 100 roebel zijn), 60 dagen zijn niet verstreken sinds de vorige verandering van operator, Als u besluit om van operator te veranderen zonder het nummer te wijzigen, kunt u door naar MTS te gaan elk geschikt tarief kiezen op het moment dat u de aanvraag schrijft, anders wordt het financiële plan "Super MTS" opgesteld. Houd er bij het wijzigen van een operator met een tariefkeuze rekening mee dat in sommige gevallen een voorschot voor communicatiediensten vereist is en dat het vereiste bedrag dus op de rekening moet staan.

Hoe verander je een mobiele provider zonder het nummer te veranderen: overstappen naar Megafon

Om te gaan, moet u contact opnemen met het kantoor van het bedrijf met een paspoort en een nieuw contract afsluiten voor de levering van mobiele diensten.

De overdracht van het nummer wordt uitgevoerd binnen 30 dagen na de datum van het schrijven van de aanvraag.

De voorwaarden voor het wijzigen van de operator naar Megafon zijn precies dezelfde als voor andere operators.

De kosten van de service voor het wijzigen van de operator naar Megafon, zoals in andere gevallen, bedragen 100 roebel. Als u echter besluit van provider te veranderen zonder het nummer te wijzigen, en als u met succes overstapt naar het nieuwe netwerk, gaan deze kosten naar uw account en kan het geld worden gebruikt om mobiel internet te betalen.

Aanbevolen: