Hoe De Russische Taal Naar De Telefoon Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe De Russische Taal Naar De Telefoon Te Downloaden
Hoe De Russische Taal Naar De Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe De Russische Taal Naar De Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe De Russische Taal Naar De Telefoon Te Downloaden
Video: How to add Russian language on your Android Phone 2024, Mei
Anonim

Veel mensen worden geconfronteerd met het probleem wanneer er geen Russische taal in de nieuwe telefoon zit of deze is verdwenen nadat het apparaat was geflitst. Om dit probleem op te lossen, zijn er verschillende manieren om het probleem van russificatie of het laden van andere talen in het geheugen van het apparaat op te lossen.

Hoe de Russische taal naar de telefoon te downloaden
Hoe de Russische taal naar de telefoon te downloaden

instructies:

Stap 1

Neem contact op met een telefoonflitsspecialist of doe het zelf met behulp van de firmwarebestanden die Russisch bevatten. Deze methode is de eenvoudigste, omdat het niet veel tijd kost, maar er zijn enkele risico's aan verbonden.

Stap 2

Voeg handmatig de Russische taal toe aan uw telefoon. De tweede manier van Russificatie is langer. Zo voorkomt u knipperen, waardoor in sommige gevallen uw garantie of bepaalde functies komen te vervallen.

Stap 3

Download taalpakketten voor uw telefoonmodel. Deze bestanden kunnen worden gevonden op gespecialiseerde sites of forums met behulp van een van de zoekmachines. Om de Russische taal in het telefoonmenu en berichten te laden, moet u het ru.lng-bestand hebben. Voor de Russischtalige T9-functie wordt het ru.t9-bestand gebruikt.

Stap 4

Toegang tot het verborgen bestandssysteem van uw telefoon. Download en installeer hiervoor plug-ins voor FAR manager op uw computer: JDFlasher, SEFP of A2 Uploader. Sluit na de installatie uw telefoon aan op uw computer en koppel deze met de plug-in.

Stap 5

Ga naar de map "ofs" of "bfs" in het plug-inmenu. Volg daarna het pad tpa / preset / system / language. Het is in deze map dat de benodigde bestanden met talen zich bevinden.

Stap 6

Zoek de bestanden lng.dat, lng.lst en allow_language.txt in de geopende map. Selecteer ze en verwijder ze van de telefoon, druk hiervoor gewoon op de F9-toets en bevestig de bewerking in het informatievenster.

Stap 7

Maak een nieuw bestand met de naam allow_language.txt. Open het en schrijf de talen die u in uw telefoon wilt gebruiken, gescheiden door komma's. Schrijf bijvoorbeeld "en, ru". Kies UTF-8-codering en sla het bestand op. Kopieer het naar de map tpa / preset / system / language. Kopieer daarna hier de corresponderende taalbestanden die eerder zijn gedownload.

Stap 8

Maak een custom_upgrade.xml-bestand aan, waarin u de speciale code voor uw talen schrijft. Deze tekst is te vinden op dezelfde bronnen waar de bestanden van de Russische taal zijn gedownload. Sla het document op in UTF-8-codering en kopieer naar de map tpa / preset / custom.

Stap 9

Ga naar de hoofdmap van het telefoonsysteem en sluit af in plug-ins. Als het programma vraagt om de wijzigingen op te slaan, klik dan op de knop "Ja" of "OK". Zet je telefoon aan en controleer op talen.

Aanbevolen: