Films Kijken Op De Nokia 5530

Inhoudsopgave:

Films Kijken Op De Nokia 5530
Films Kijken Op De Nokia 5530

Video: Films Kijken Op De Nokia 5530

Video: Films Kijken Op De Nokia 5530
Video: NOKIA 5530 2009 года, Убийца Айфонов 2024, Mei
Anonim

De aanwezigheid van een groot scherm met hoge resolutie, evenals krachtig genoeg stereoluidsprekers met fatsoenlijke bas, maken de Nokia 5530-telefoon tot een functionele en handige smartphone om video's te bekijken, maar je kunt niet zomaar een video naar je telefoon downloaden, deze moet worden omgezet in een geschikt formaat.

Films kijken op de Nokia 5530
Films kijken op de Nokia 5530

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Format Factory programma.

instructies:

Stap 1

Converteer video voor Nokia 5530 met de Format Factory-applicatie. Dit programma is het handigst, probleemloos en functioneel voor het converteren van videobestanden. Het voorkomt dat video en audio niet synchroon lopen. Download het programma via de link https://www.formatoz.com/. Klik op de knop Downloaden. Installeer het op uw computer.

Stap 2

Start het Format Factory-programma, sleep het videobestand dat u wilt converteren voor weergave op uw telefoon naar het venster, in het dialoogvenster dat verschijnt, selecteer het item Alles naar MP4 en klik op OK. Klik met de rechtermuisknop op het bestand, selecteer "Configureren". Selecteer vervolgens "Profiel" - "Topkwaliteit".

Stap 3

Stel de filmconversie-instellingen voor de Nokia 5530 in. Stel eerst het videoformaat in, dit is een van de belangrijkste instellingen. Het belangrijkste hier is om de originele beeldverhouding van de video te behouden, anders worden de verhoudingen geschonden. Gebruik het speciale hulpprogramma lexeich (https://www.ex.ua/view/4217340/) om de optimale grootte te berekenen.

Stap 4

Selecteer een bitsnelheid, hoe hoger de waarde, hoe natuurlijker de kleuren eruitzien, hoe hoger de beeldhelderheid. De optimale bitrate is 1000 Kb/s. Als u video converteert met zijden van 640 bij 270, 640 bij 272, verlaag dan de bitrate naar 850-900. Laat het aantal frames per seconde standaard staan.

Stap 5

Selecteer AAC-audiocodec. Stel vervolgens de audio bitrate in, deze kan tussen de 96 en 128 Kb/s liggen. Als je video's wilt bekijken op de Nokia 5530 met concerten en clips in hoge geluidskwaliteit, verhoog je deze parameter naar 192-256 Kb / s. Voeg eventueel geluid toe.

Stap 6

Selecteer "Instellingen", hier kunt u een deel van de video instellen om zwarte balken rond de randen te converteren en te verwijderen met behulp van het selectievakje Bijsnijden. Nadat u alle benodigde instellingen hebt ingesteld, start u het conversieproces. Kopieer het resulterende bestand vervolgens naar de geheugenkaart van je telefoon om de video op je Nokia 5530 te bekijken.

Aanbevolen: