Hoe Films Op Tv Te Kijken In

Inhoudsopgave:

Hoe Films Op Tv Te Kijken In
Hoe Films Op Tv Te Kijken In

Video: Hoe Films Op Tv Te Kijken In

Video: Hoe Films Op Tv Te Kijken In
Video: Streamen naar TV vanaf mobiel/tablet! 2024, Mei
Anonim

Er wordt een grote verscheidenheid aan apparaten gebruikt om films te bekijken via het tv-scherm. Meestal fungeren externe harde schijven als bestandsopslag. Soms is de tv aangesloten op een computer voor latere videotransmissie.

Films kijken op tv
Films kijken op tv

Het is nodig

  • - HDMI kabel;
  • - externe harde schijf;
  • - digitale settopbox;
  • - bureaublad.

instructies:

Stap 1

Om films te kijken met een extern opslagapparaat, gebruikt u het USB-kanaal op de tv-kast. Zoek eerst uit welke videobestandsindelingen uw tv-model ondersteunt. Een gedetailleerde beschrijving is te vinden in de gebruikershandleiding of op de website van de ontwikkelaars van de apparatuur.

Stap 2

Sluit nu uw harde schijf of flashkaart aan op uw computer. Kopieer de informatie naar een externe schijf. Verwijder het apparaat veilig. Sluit hem aan op je tv.

Stap 3

Zet je tv aan en open het instellingenmenu. Ga naar het menu Signaalbron en selecteer het item USB-HDD of Flash Card. Wacht terwijl de tv de inhoud van de schijf scant. Selecteer het gewenste videobestand en start het.

Stap 4

Als dit tv-model geen grote bestanden van externe apparaten kan lezen of als de USB-poort helemaal niet is ontworpen voor videosignaaloverdracht, gebruik dan een digitale settopbox. Moderne apparaten kunnen niet alleen Blu-Ray-schijven lezen, maar ook externe HDD's.

Stap 5

Open na het aansluiten van de digitale settopbox het tv-servicemenu en selecteer de actieve HDMI-poort. Sluit de harde schijf aan op de settopbox en draai de gewenste film.

Stap 6

Er is een slimmere en goedkopere manier om films op tv te kijken. Koop een draagbare pc. De gemiddelde desktop kost $ 200-300, wat lager is dan de meeste digitale settopboxen.

Dell-laptop
Dell-laptop

Stap 7

Sluit je tv met een HDMI-kabel aan op je desktop. Als resultaat heb je een volwaardige personal computer, waarvan de monitor wordt uitgevoerd door je tv. Sluit de harde schijf en de Ethernet-kabel aan op het bureaublad.

Stap 8

Download bestanden van internet naar een externe HDD en speel films af met elke computerspeler. Het belangrijkste voordeel van deze methode is dat u de desktop kunt gebruiken om toegang te krijgen tot internet, games te spelen en andere noodzakelijke taken uit te voeren.

Aanbevolen: