Zelf "Tricolor TV" Instellen Als De Instellingen Verloren Gaan

Inhoudsopgave:

Zelf "Tricolor TV" Instellen Als De Instellingen Verloren Gaan
Zelf "Tricolor TV" Instellen Als De Instellingen Verloren Gaan

Video: Zelf "Tricolor TV" Instellen Als De Instellingen Verloren Gaan

Video: Zelf
Video: İbrahim Selim ile Bu Gece #56: Ayta Sözeri, Atlas RB 2024, April
Anonim

Heel vaak proberen satelliet-tv-gebruikers zelf Tricolor-tv in te stellen als de instellingen verloren gaan. Het is echt niet nodig om hiervoor een specialist in te schakelen, aangezien de leverancier van de apparatuur alle benodigde instructies geeft.

Je kunt "Tricolor TV" zelf instellen als de instellingen verloren zijn
Je kunt "Tricolor TV" zelf instellen als de instellingen verloren zijn

instructies:

Stap 1

Voordat u Tricolor TV zelf instelt, moet u ervoor zorgen dat de ontvanger goed is aangesloten. De ontvanger wordt op de tv aangesloten via een hoogfrequente antennekabel of een conventionele kabel met een "scart"- of "bells"-connector. Voor RF-verbinding sluit u de kabel aan op de antenne-aansluiting van de tv en sluit u deze aan op de RF-uitgang van het apparaat. Steek vervolgens de ontvanger in een stopcontact en zet de aan/uit-schakelaar aan. Als je een laagfrequente verbinding maakt, sluit je de ontvanger met een kabel aan op de "Scart" of "tulpen", daarna steek je de ontvanger in het stopcontact.

Stap 2

Wacht tot het woord BOOT en het cijfer van het kanaalnummer op het scherm verschijnen. Stel op de afstandsbediening de videomodus in met de A/V-knop. Als de melding "Geen signaal" verschijnt, is de ontvanger correct aangesloten. Controleer op een voldoende sterk satellietsignaal door te proberen een willekeurig kanaal weer te geven. Als er een signaal is, verschijnt er een afbeelding. Als blauw over het hele scherm verschijnt, zijn aanvullende aanpassingen vereist.

Stap 3

Installeer de juiste schotelantenne om Tricolor TV zelf af te stemmen als de instellingen verloren gaan. Ze moet naar het zuiden gericht zijn. Druk op de i-knop op de afstandsbediening om de signaalsterkte en kwaliteitsschalen op het scherm weer te geven. Draai de schotel beetje bij beetje naar rechts en links, op en neer, terwijl je de veranderingen op het tv-scherm bekijkt. Als uw buren ook Tricolor TV gebruiken, installeert u de antenne in dezelfde richting.

Stap 4

Observeer het gedrag van beide schalen. Hun volledige vulling betekent een goed signaal. Na een tijdje verschijnt er een beeld op de tv. Als er maar één schaal is gevuld, zoek dan verder en draai de antennespiegel geleidelijk eerst verticaal en horizontaal.

Stap 5

Self-tuning "Tricolor TV" eindigt meestal met de registratie van de ontvanger. Hiervoor heeft u het nummer van de Tricolor TV-gebruikerskaart en de daarop aangegeven code nodig, het serienummer van de ontvanger, het paspoort van de eigenaar en het adres waar de apparatuur is geïnstalleerd. De snelste manier om een ontvanger aan te melden is via de website van Tricolor TV. Vul de benodigde gegevens in; download, print en onderteken het contract en stuur het vervolgens per post op of breng het persoonlijk naar het bedrijf.

Aanbevolen: