Hoe De IPod Touch-firmware Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe De IPod Touch-firmware Bij Te Werken
Hoe De IPod Touch-firmware Bij Te Werken

Video: Hoe De IPod Touch-firmware Bij Te Werken

Video: Hoe De IPod Touch-firmware Bij Te Werken
Video: How to Update iPod Touch to the latest iOS in 2020 2024, Maart
Anonim

In tegenstelling tot andere multimediaspelers is iPod touch bijna een exacte replica van de iPhone. Het enige verschil is de afwezigheid van een telefoonmodule en kleinere afmetingen. De rest van de iPod touch heeft alle functies van zijn "grote broer", inclusief de mogelijkheid om software bij te werken.

Hoe de iPod Touch-firmware bij te werken
Hoe de iPod Touch-firmware bij te werken

instructies:

Stap 1

Om de software (firmware) van je hightech gadget bij te werken, heb je iTunes nodig. Het maakt helemaal niet uit of u een Apple iOS- of Windows-gebruiker bent - het programma bestaat voor beide besturingssystemen. U kunt de nieuwste versie van iTunes downloaden van de officiële Apple-website op internet op www.appel.com

Stap 2

Als u iTunes al gebruikt, kunt u doorgaan naar de volgende stap.

De eerste keer dat u opstart, moet u uw iPod touch met een USB-kabel op uw computer aansluiten en synchronisatie instellen. Om dit te doen, opent u in het hoofdvenster van het programma elk van de tabbladen en specificeert u welke multimedia-inhoud op uw iPod met uw computer zal worden gesynchroniseerd.

Stap 3

Nadat de iPod touch op uw computer is aangesloten en iTunes is gestart, controleert het programma automatisch de huidige firmwareversie. Als er een nieuwe softwareversie wordt gevonden, verschijnt er een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd om bij te werken. Het volstaat om op de knop "Update" te klikken. Het is belangrijk dat de computer verbonden is met internet.

Stap 4

Als u handmatig wilt updaten, klikt u in het iTunes-venster op het iPod-pictogram in het linkermenu onder Apparaten. Klik in het hoofdvenster op de knop "Vernieuwen". Er wordt gezocht naar de huidige softwareversie en indien gevonden, zal het programma aanbieden om de firmware bij te werken.

Stap 5

Er is nog een andere optie voor handmatige update. Als de computer niet is verbonden met internet en er een vooraf geladen firmwarebestand op de harde schijf staat, kunt u het programma het pad naar dit bestand vertellen om de update uit te voeren. Terwijl u de Shift-toets op uw toetsenbord ingedrukt houdt, klikt u in het hoofdmenu van iTunes op de knop "Bijwerken", selecteert u het firmwarebestand en klikt u op de knop "Openen". De software wordt bijgewerkt.

Aanbevolen: