Internet Instellen Op Een Chinese Telefoon In Het Megafon-netwerk

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op Een Chinese Telefoon In Het Megafon-netwerk
Internet Instellen Op Een Chinese Telefoon In Het Megafon-netwerk

Video: Internet Instellen Op Een Chinese Telefoon In Het Megafon-netwerk

Video: Internet Instellen Op Een Chinese Telefoon In Het Megafon-netwerk
Video: Internet instellen op een Android smartphone 2024, Mei
Anonim

Wil je internetten op je mobiele telefoon, bestel dan de speciale instellingen voor de internetverbinding. Dit kan via de nummers en diensten van de telecomoperator. Overigens speelt het merk van je telefoon geen rol.

Internet instellen op een Chinese telefoon in het Megafon-netwerk
Internet instellen op een Chinese telefoon in het Megafon-netwerk

instructies:

Stap 1

Om de instellingen van de internetverbinding te bestellen, moeten klanten van het Megafon-bedrijf het abonneeservicenummer 0500 op het toetsenbord bellen (als u vanaf een mobiel belt). Of u kunt 502-5500 bellen als u belt vanaf een vaste telefoon. Vergeet trouwens niet de mogelijkheid om contact op te nemen met een consultant in een communicatiesalon of een medewerker van een van de klantenservicekantoren. Ze helpen u bij het activeren of configureren van de gewenste service en bij het deactiveren ervan.

Stap 2

Er is nog een andere manier om automatische instellingen in Megafon te bestellen. U kunt bijvoorbeeld een sms sturen naar het verkorte nummer 5049. Zorg ervoor dat u in de tekst het nummer 1 aangeeft. Met hetzelfde nummer kunt u trouwens ook WAP- en MMS-instellingen ontvangen. Dus, als je deze instellingen ook nodig hebt, geef dan een twee of drie op in plaats van één. En hier zijn de andere twee nummers waarmee u op elk gewenst moment instellingen voor de internetverbinding kunt bestellen: 05190 en 05049.

Stap 3

Als u een abonnee bent van de Beeline-telecomoperator, gebruikt u het USSD-nummer * 110 * 181 # om de instellingen te krijgen. Hiermee kunt u de GPRS-verbinding activeren. Trouwens, internet kan op een andere manier worden geconfigureerd, niet via het GPRS-kanaal: je hoeft alleen maar het verzoeknummer * 110 * 111 # op het toetsenbord te kiezen. Nadat je een verzoek naar de telefoniste hebt gestuurd, zet je je telefoon een paar minuten uit en daarna weer aan. Met deze eenvoudige handeling kunt u het apparaat op het netwerk registreren en de resulterende internetinstellingen activeren.

Stap 4

Voor het bestellen van speciale instellingen kunnen gebruikers van het MTS-netwerk eenvoudig het gratis nummer 0876 bellen. Alle abonnees hebben ook de beschikking over de officiële website van het bedrijf. Ga ernaartoe en vul het aanvraagformulier in, dat u vervolgens naar de operator stuurt. Houd er rekening mee dat u alleen betaalt voor gedownload verkeer. En het direct activeren van internet is helemaal gratis.

Aanbevolen: