Hoeveel Kost Furby

Inhoudsopgave:

Hoeveel Kost Furby
Hoeveel Kost Furby

Video: Hoeveel Kost Furby

Video: Hoeveel Kost Furby
Video: FURBY KOMT UIT EEN HATCHIMAL EI?! || GEK SPEELTJE UITPROBEREN 2024, Maart
Anonim

Een interactief Furby-speelgoed wordt een uitstekende vriend en metgezel voor een kind, vooral als de ouders om de een of andere reden niet de mogelijkheid hebben om een huisdier te hebben. Velen zijn geïnteresseerd in hoeveel Furby kost. Voordat u echter een antwoord op deze vraag zoekt, moet u weten welke soorten speelgoed er te koop zijn.

Hoeveel kost Furby
Hoeveel kost Furby

Hoeveel kost Furby koude en warme golf

Furby-speelgoed verscheen enkele jaren geleden op de markt. Ze wisten hoe ze verschillende geluiden moesten maken, zingen, dansen, reageren op aanraking.

In 2013 leverde Hasbro een aangepast interactief speelgoed aan winkels in Rusland, dat niet alleen verschillende zinnen in het Russisch in zijn vocabulaire heeft, maar ook in staat is om nieuwe woorden en zinnen te leren. Furby, die Russisch spreekt, heeft veel kleurvariaties. Bovendien verschilt de prijs niet afhankelijk van dit kenmerk. Dergelijk speelgoed kost van 3.500 tot 4.500 roebel in grote kinderwinkels. Tegelijkertijd kan Furby tijdens verschillende acties goedkoper worden gekocht. U kunt ook een voordelige aankoop doen als u speelgoed koopt, compleet met een set accessoires. Voor Furby worden draagtassen, brillen, kussens, koptelefoons en meer verkocht.

Hoeveel kost Furby Boom

Eind 2013 ging Hasbro verder, geïnspireerd door zijn succes in de interactieve Russischtalige speelgoedmarkt, en bracht een nieuw product uit: Furby Boom. Zo'n speeltje heeft alle mogelijkheden en capaciteiten van een gewone Furby. Het belangrijkste verschil is dat het zich kan voortplanten. Furby Boom legt interactieve eieren in een speciale applicatie die op een tablet of telefoon kan worden geïnstalleerd, kleine Furlings komen uit eieren. Eieren en baby's hebben verzorging nodig en spelen ermee.

Furby Boom-speelgoed kost ongeveer 4000 roebel.

Hoeveel kost Little Furby

Een gewone Furby (inclusief Furby Boom) kan van karakter veranderen, afhankelijk van hoe de eigenaar zich met hem gedraagt. Hij kan gemeen, aardig, gek en grappig zijn. Maar niet alle ouders kunnen zo'n speeltje betalen. Maar ook dat is momenteel geen probleem. Samen met Furby Boom kwamen er mini-exemplaren van Furby op de markt, zijn vrienden die hun karakter niet kunnen veranderen, maar ook gezellig kletsen, dansen en liedjes zingen. Zo'n speelgoed kan worden gekocht voor ongeveer 1000 roebel of iets meer. Little Furbies hebben in eerste instantie een speciaal karakter, terwijl ze vrij kunnen communiceren met andere interactieve broers en ze met succes kunnen begrijpen.

Aanbevolen: