Hoe Maak Je Een Sticker?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Sticker?
Hoe Maak Je Een Sticker?

Video: Hoe Maak Je Een Sticker?

Video: Hoe Maak Je Een Sticker?
Video: How To Create A Decal On Mobile *Easy And Fast* | Roblox Tutorial 2024, Mei
Anonim

Een geweldige manier om jezelf uit te drukken kan een zelfgemaakte sticker zijn, waarvan je het ontwerp en de tekst hebt bedacht. Als het een paar jaar geleden mogelijk was om een sticker alleen in typografische omstandigheden te maken, ligt het tegenwoordig binnen de macht van elke gebruiker.

Hoe maak je een sticker?
Hoe maak je een sticker?

Het is nodig

Zelfklevend papier, transparante zelfklevende folie of brede transparante tape, laser- of inkjetkleurenprinter, elke grafische editor, schaar

instructies:

Stap 1

Eerst moet je een stickerontwerp bedenken. Het kan elke tekening zijn met een pakkende belettering. De afbeelding moet worden verwerkt in elke beschikbare grafische editor, bijvoorbeeld Photoshop, Picasa of ACDSee, en er moet een inscriptie op de afbeelding worden aangebracht.

Stap 2

Als u een inkjetprinter heeft, drukt u het etiket af met gewoon papier met zelfklevende achterkant. Nadat de afbeelding is afgedrukt, kan deze worden afgedekt met transparante zelfklevende folie om deze tegen vocht te beschermen.

Stap 3

Als u een kleurenlaserprinter bezit, kunt u glanzend papier met zelfklevende achterkant gebruiken om af te drukken, wat ideaal is voor etikettering. Laserprinten zal, in tegenstelling tot inkjetprinten, niet "zweven" als het nat wordt.

Aanbevolen: