Aftappen?

Inhoudsopgave:

Aftappen?
Aftappen?

Video: Aftappen?

Video: Aftappen?
Video: Aftappen en hacken: zo doen landen om ons heen het - RTL Z NIEUWS 2024, April
Anonim

Soms zijn er situaties waarin het nodig is om de situatie op de een of andere plaats op afstand te volgen - thuis, op kantoor of in de auto. Dit wordt geholpen door luisterapparatuur, waarvan er tegenwoordig een groot aantal zijn. Maar u hoeft geen geld uit te geven aan fancy spionagegadgets. Het is heel goed mogelijk om dit probleem zelf op te lossen.

Aftappen?
Aftappen?

instructies:

Stap 1

Gebruik een speciaal programma voor smartphones waarmee je allerlei soorten geluiden op afstand kunt bedienen en je hierover kunt informeren. SkypeSpy kan worden gebruikt als alarm voor thuis of op kantoor, kan de toestand van het kind in de gaten houden en kan natuurlijk worden gebruikt als telefoontap.

Stap 2

Plaats de smartphone met het geïnstalleerde programma op een plaats waar u geluiden wilt regelen (in een kinderkamer, op kantoor, in een auto, enz.). Het communicatieprogramma maakt verbinding met een ander apparaat en wanneer het geluid detecteert, verzendt de smartphone sms, mms of oproepen. Dergelijke programma's zijn te vinden op ExSmart. Net, smart60.ru, alldown.ru, M-TEL.ru, dimonvideo.ru.

Stap 3

Als u uw huistelefoon via een modem moet afluisteren, download dan het ModemSpy-programma. Installeer het op uw computer. Selecteer Bestand -> Voorkeuren, selecteer op het tabblad Hardware uw modem. Configureer op het tabblad Opnemen de opnamemodi voor gesprekken.

Stap 4

Met de eerste instelling kunt u op de machine alle inkomende en de teller van de starttijd van de opname zetten. De tweede is verantwoordelijk voor uitgaande gesprekken. De laatste instelling is verantwoordelijk voor het filteren van opnamebestanden van bepaalde groottes. Het nadeel van het programma is dat je het gesprek niet tegelijkertijd kunt opnemen en beluisteren, omdat je erin kunt blijven en jezelf kunt vinden. De link om het programma te downloaden is

Stap 5

Als je met je eigen handen wilt afluisteren, gebruik dan de schema's voor het maken van bugs voor afluisteren. Er zijn er veel op internet, van eenvoudig tot professioneel. Dit vereist bepaalde vaardigheden en ervaring in elektronica.

Stap 6

Als je in de volgende kamer een afluisterapparaat tot stand wilt brengen, gebruik dan een microfoon en een opnameapparaat (tot aan de speler). Je kunt zo'n apparaat op een kast installeren, of in een plafondlamp of schans en de draden naar de volgende kamer brengen, waar het signaal naartoe gaat.

Stap 7

Gebruik een statoscoop. Een primitieve benadering van glas tot deur, maar vreemd genoeg werkt het. Maar dit is echt heel in noodsituaties, maar je hoeft geen geld uit te geven aan dure apparatuur of computerprogramma's.

Aanbevolen: