Hoe Maak Je Een Achtergrondverlichting?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Achtergrondverlichting?
Hoe Maak Je Een Achtergrondverlichting?

Video: Hoe Maak Je Een Achtergrondverlichting?

Video: Hoe Maak Je Een Achtergrondverlichting?
Video: Lamp ophangen aan het plafond: hoe moet het en waar moet je op letten | DIY | How to met GAMMA 2024, Mei
Anonim

Soms is het doffe uiterlijk van bekende voorwerpen erg vervelend. Ik wil iets helders, ongewoons, creatiefs. Dat geldt ook voor de apparatuur waarmee we dagelijks moeten werken, namelijk onze computer. Om je werkplek te diversifiëren, kun je natuurlijk wat grappige gadgets en apparaten in de winkel kopen, maar je moet toegeven dat het veel prettiger is om aan die items te werken die je met je eigen handen hebt gemaakt. U kunt bijvoorbeeld uw toetsenbord verbeteren door het te voorzien van originele achtergrondverlichting.

Hoe maak je een achtergrondverlichting?
Hoe maak je een achtergrondverlichting?

Het is nodig

  • - Superlijm
  • - krokodillenklemmen
  • - set voor flexibele elektroluminescente 9 V-th neon "9V EL Cable Neon"
  • - toetsenbord

instructies:

Stap 1

Open het toetsenbord. Vouw aan de achterkant van de toetsenbordafdekking de randen terug waar de neonkabel komt. Zorg ervoor dat u dit doet zodat de toetsenbordafdekking later op zijn plaats glijdt.

Stap 2

Begin met het leggen van de flexibele neonkabel tussen de toetsen. Lijm de kabel met superlijm op het bord terwijl je het installeert. Lijm het snoer niet over de hele lengte, doe het door middel van een paar sleutels.

Stap 3

Op sommige plaatsen zal het niet mogelijk zijn om de kabel onder de toetsen door te leiden, bijvoorbeeld in het gebied van de pijltjestoetsen. Leid de kabel rond deze toetsen.

Stap 4

Boor op de achterkant van het toetsenbord. Dit moet gebeuren om vervolgens de stroomdraad van het neonsnoer erdoorheen te krijgen. Verleng indien nodig de stroomkabel en bevestig deze met plakband aan de toetsenborddraad, installeer de omvormer ergens in de behuizing.

Stap 5

Houd er rekening mee dat een omvormer op batterijen kan werken op een gewone 9V-batterij, maar als u dat wilt, kunt u een transformator kopen en deze in een gewoon stopcontact steken. U kunt ook een transformator op radiobasis kopen en deze gebruiken om het vermogen aan te passen, de helderheid van het licht en het geluid van de neon te verhogen of te verlagen.

Aanbevolen: