Hoe Proxy's Te Omzeilen

Inhoudsopgave:

Hoe Proxy's Te Omzeilen
Hoe Proxy's Te Omzeilen
Anonim

De meeste bedrijven die de activiteiten van hun werknemers volgen, beperken hun online activiteiten. Het is natuurlijk onmogelijk om de activiteit van elke werknemer constant te volgen, maar het is heel goed mogelijk om sommige sites eenvoudigweg te blokkeren als u een proxyserver gebruikt om toegang te krijgen tot het netwerk. Er zijn methoden die deze beperking kunnen omzeilen.

Hoe proxy's te omzeilen
Hoe proxy's te omzeilen

instructies:

Stap 1

Gebruik de Google-cache. Deze methode is het meest geschikt voor het lezen van blogs en entertainmentsites, omdat u hiermee de pagina kunt bekijken. Om het te gebruiken, opent u de zoekmachine google.com. Voer het adres van de site waarin u geïnteresseerd bent in de zoekbalk in en zoek het vervolgens op in de lijst met gevonden sites. Klik op de link "Opgeslagen kopie", waarna je een tabblad ziet met een kopie van de site die je nodig hebt.

Stap 2

Maak gebruik van de diensten van anonimizers. Met hun hulp kunt u volwaardige activiteiten op het netwerk uitvoeren zonder bang te hoeven zijn voor de veiligheid van de geschiedenis - alle adressen van de pagina's die u hebt bezocht, zijn gecodeerd. Deze diensten zijn gemakkelijk te vinden via een zoekmachine. Nadat u de site hebt ingevoerd, gebruikt u het zoekformulier of de sitemap om een regel te vinden voor het invoeren van het adres. Houd er rekening mee dat de meeste anonimizers het meest effectief werken met sociale netwerken en mogelijk betaald kunnen worden.

Stap 3

Opera mini-browser downloaden. Het belangrijkste verschil in zijn werk met een gewone browser is de manier waarop pagina's worden geladen. Eenmaal ingediend, gaat uw verzoek naar opera.com, waar het wordt doorgestuurd naar de gewenste site. Informatie van de site wordt naar opera.com gestuurd en vervolgens naar uw computer gestuurd. U kunt dus door alle sites bladeren zonder het risico te lopen op enige beperking te stuiten.

Stap 4

U kunt ook het laden van afbeeldingen en applicaties uitschakelen, wat het laden van pagina's zal versnellen. Houd er rekening mee dat deze browser oorspronkelijk is gemaakt voor mobiele telefoons, dus u moet de java-emulator downloaden en installeren voordat u deze start.

Stap 5

Gebruik datacompressieservices. Deze diensten werken op dezelfde manier als anonimiseringen. Om ze te gebruiken, moet u bepaalde software installeren of het formulier op de site gebruiken. Vind ze met een zoekmachine.

Aanbevolen: