Je Wordt Niet Gezien: Hoe Sluit Je Een Smartphonecamera Snel En Stijlvol Af

Inhoudsopgave:

Je Wordt Niet Gezien: Hoe Sluit Je Een Smartphonecamera Snel En Stijlvol Af
Je Wordt Niet Gezien: Hoe Sluit Je Een Smartphonecamera Snel En Stijlvol Af

Video: Je Wordt Niet Gezien: Hoe Sluit Je Een Smartphonecamera Snel En Stijlvol Af

Video: Je Wordt Niet Gezien: Hoe Sluit Je Een Smartphonecamera Snel En Stijlvol Af
Video: Tutorial | EOS via wifi verbinden met smartphone 2024, Mei
Anonim

In de wereld van geavanceerde technologieën en de waarde van persoonlijke informatie, zijn methoden van geheime spionage via videocamera's van mobiele apparaten zeer ontwikkeld, dus het is erg belangrijk om jezelf te kunnen beschermen tegen spionagefotografie en videofilms.

Je wordt niet gezien: hoe sluit je een smartphonecamera snel en stijlvol af
Je wordt niet gezien: hoe sluit je een smartphonecamera snel en stijlvol af

Mobiele spionage is tegenwoordig niet meer zo ongewoon. Je kunt jezelf op verschillende manieren tegen deze problemen beschermen.

Methode 1. Gips of isolatietape

Je kunt de camera van je smartphone of laptop altijd afdekken met gewone tape of tape. In dit geval kunt u de camera alleen gebruiken door de beschermende laag af te pellen, wat tot bepaalde ongemakken leidt, en het ziet er niet bijzonder presentabel uit. Deze methode is perfect voor diegenen die de camera van een mobiel apparaat helemaal niet of zeer zelden gebruiken.

Methode 2. Speciaal accessoire

Nog niet zo lang geleden verschenen er speciale vergrendelingen op de markt van accessoires voor mobiele apparaten, die op het oppervlak van het apparaat zijn gelijmd in de buurt van de locatie van de videocamera. Deze apparaten vertegenwoordigen een frame waarop de sluiter zich bevindt, die indien nodig naar de zijkant beweegt.

Dergelijke beschermende apparaten zien er behoorlijk stijlvol uit, maar je moet ze voorzichtig gebruiken, anders kan het frame loskomen en zal de klep eruit vallen en verloren gaan.

Daarom kun je dergelijke beschermingsmiddelen het beste gebruiken voor stationaire webcams van klein formaat, bijvoorbeeld om de camera aan de voorkant van een laptop te beschermen.

Methode 3. Maak het zelf van afvalmateriaal

Om persoonlijke mobiele apparaten echter te beschermen, kunt u met uw eigen smartphone eenvoudig en snel bescherming tegen spionageopnamen creëren. In het dagelijks leven kan men niet zonder foto- en videofilms, dus het gemaakte apparaat moet gebruiksgemak bieden, praktisch en stijlvol zijn een aanvulling op het imago van de eigenaar en geen doorn in het oog zijn op een persoonlijke mobiele telefoon. Het blijkt dat het heel gemakkelijk en snel is om het thuis te maken van wat voorhanden is.

Om je telefoon stijlvol en mooi te beschermen tegen spionagefilms, heb je nodig: een gewoon haarelastiek van een geschikte kleur en dikte (als er geen elastiek is, dan is een gewoon 7 mm dik linnen elastiek voldoende), een decoratief element naar keuze, draden, schaar, naald. Om een stijlvolle bescherming te creëren tegen mobiele spionage via een videocamera, volgt u deze stappen:

  1. Als er een haarelastiek wordt gebruikt, hoeft u deze alleen maar op uw smartphone te plaatsen. Ideaal als er al een passend decoratief element bovenop de achteruitrijcamera zit. Als een decoratief element ontbreekt, wordt hieronder beschreven hoe u dit kunt toevoegen.
  2. Als er geen kant-en-klare elastische band is, gebruik dan je gewone linnengoed. Wikkel het strak om de smartphone (het elastiek moet bovenop de hoes zitten) zodat het door de gebieden van de camera's gaat. Als het hoesje het toelaat, kun je het door het gat halen om de polslus te bevestigen, of gewoon aan de zijkant van het siliconen hoesje lijmen - zodat het elastiek niet verloren gaat.
  3. Snijd op de gewenste lengte en zet de uiteinden vast.
  4. De camera aan de achterkant is meestal groter dan de camera aan de voorkant, dus het tandvlees dekt mogelijk niet het hele gezichtsveld van de camera aan de achterkant. Om deze omstandigheid te corrigeren, bevestigt u het decoratieve element op deze plaats aan de elastische band. Het kan worden genaaid of gelijmd, of op een andere manier worden vastgezet. De bevestigingsmethode hangt af van wat er precies als decoratief element is gekozen. Wat het precies wordt, hangt af van de persoonlijke voorkeur, stijl en smaak van de eigenaar van het mobiele apparaat.

    Het decoratieve element kan zelf worden genaaid of gedrapeerd (een beeldje gemaakt van vilt of een andere stof, een strik of een bloem gemaakt van een satijnen lint), je kunt het uit karton of een ondoorzichtige plastic hoes knippen, of gebruik een kant-en-klare gemaakt van een platte sleutelhanger of elastiekje voor kinderen.

    Fantasieën voor elke smaak zijn hier toegestaan. Het belangrijkste is dat het decor ondoorzichtig is en het kijkgaatje van de camera overlapt.

  5. Het beveiligingsapparaat is klaar!

    Om de camcorder te gebruiken, verwijdert u gewoon het elastiekje en om het zicht te sluiten, plaatst u het gewoon weer om.

Aanbevolen: