Gratis Films Kijken Op Android

Inhoudsopgave:

Gratis Films Kijken Op Android
Gratis Films Kijken Op Android

Video: Gratis Films Kijken Op Android

Video: Gratis Films Kijken Op Android
Video: TOP 5 APPS VOOR GRATIS FILMS & SERIES (andriod & ios) 2021 2024, Mei
Anonim

Kan ik gratis en in hoge kwaliteit films kijken op Android? De nieuwste generatie smartphones kunnen video's in de hoogste kwaliteit afspelen. Maar films downloaden en bekijken op maximale resolutie is niet altijd verantwoord. Het verschil in beeldkwaliteit zal niet zo groot zijn, maar de bron van het apparaat zal sneller worden verbruikt.

Gratis films kijken op Android
Gratis films kijken op Android

Aanbevelingen voor het kijken van films op Android

Bij het zoeken naar films is het zinvol om op de schermparameters van het apparaat te letten. Voordat u uw apparaat instelt om films op Android te bekijken, moet u vertrouwd raken met de mogelijkheden van uw smartphone, tablet of telefoon. U zou geïnteresseerd moeten zijn in de maximale schermresolutie. Om de parameters van dit type te weten te komen, kunt u de handleiding raadplegen en de website van de fabrikant bezoeken. Als uw smartphonescherm een resolutie van 1280x720 pixels heeft, download dan geen films in Full HD-kwaliteit. Het heeft gewoon geen zin.

Alleen omdat het scherm van je smartphone HD-resolutie of zelfs hoger ondersteunt, wil nog niet zeggen dat alle films met die hoge resolutie op dit apparaat kunnen worden afgespeeld. De meeste tablets en smartphones onderscheiden zich niet door hoge reproductieprocessen van bewegende beelden. Videoversnellers kunnen hier ook van gemiddelde kwaliteit zijn.

Beoordeling van spelers voor het bekijken van films op Android

Een standaard videospeler, geoptimaliseerd voor een specifiek apparaat, kan de meeste taken met betrekking tot het kijken van films aan. Maar vaak hebben gebruikers geavanceerde functionaliteit nodig. Voor deze doeleinden zijn veel toepassingen van derden bedacht en geïmplementeerd. De meest populaire zijn:

  • MX-speler;
  • KMP-speler;
  • VLC voor Android.

De meest populaire speler voor het bekijken van video's is MX Player. Het ondersteunt de meeste videoformaten, is eenvoudig te bedienen en werkt geweldig, zelfs op relatief zwakke apparaten. Het programma ondersteunt ondertitels en kan video schalen om aan de beeldverhouding van het scherm te voldoen. Er is ook een nadeel: in de gratis versie van de speler duikt af en toe een reclamebanner op. Maar als u het programma koopt, verdwijnen de advertenties. De speler is beschikbaar in de Play Market.

Heeft een versie voor Android en het populaire KMPlayer-programma. Deze speler is stabiel in verschillende modi. Het ondersteunt de meeste videoformaten. Dit programma wordt beschouwd als een van de meest aantrekkelijke onder filmliefhebbers. Bij het kijken van films op Android zijn er praktisch geen problemen mee.

De populaire bètaversie van de VLC-speler vertoont uitstekende eigenschappen op Android-apparaten. Door afspeellijsten te maken, is dit programma niet alleen goed om films te kijken, maar ook om naar muziek te luisteren. Het enige nadeel: bij het afspelen van te grote bestanden kunnen er kleine problemen ontstaan, maar de speler voert alle standaard multimediafuncties en aanverwante taken perfect uit.

De lijst met software waarmee u films op Android kunt bekijken, is niet beperkt tot deze programma's. U kunt een gedetailleerde analyse van de markt voor dergelijke programma's uitvoeren in de Play Market-bron. Gebruikersrecensies zijn daar ook te vinden.

Android: films online kijken

Het geheugen op uw apparaat is mogelijk niet voldoende om uw mediabibliotheek op te slaan. Maar tegenwoordig is er geen dringende behoefte aan dergelijke repositories, aangezien veel films gratis online kunnen worden bekeken. Een smartphone verschilt van een gewone computer doordat het handiger is om video's op een mobiel apparaat te bekijken, niet vanaf een website, maar met speciale programma's.

Zona

Dit is een geweldige app voor het bekijken van films op Android-apparaten. De bibliotheek bevat enkele tienduizenden films en tv-series. De gebruiker vindt hier oude foto's en nieuwe films. U dient een filmstrip te selecteren en op de weergaveknop te klikken. Zona is vrij van advertenties.

Er zijn meer dan 90 duizend populaire films in dit kijkgebied, voorzien van beoordelingen en beschrijvingen. Je kunt helemaal gratis films kijken. Films zijn gesorteerd op genre. Maar u kunt ook de ingebouwde zoekfunctie gebruiken. Elke film is voorzien van een omslag en een samenvatting. Dit maakt het veel gemakkelijker om een film te kiezen om te bekijken. De gebruiker heeft de mogelijkheid om films hier online te bekijken of te downloaden naar zijn toestel.

IVI

De populaire IVI-app is beschikbaar in de Play Market. Dit programma heeft een gebruiksvriendelijke interface en vereist geen registratie. De populariteit van "Ivy" wordt ook bepaald door het feit dat het een groot aantal gelicentieerde films heeft. Alle tv-programma's en films zijn van de hoogste kwaliteit. Maar in de gratis versie van het programma verschijnen er regelmatig advertenties. Alleen met een betaald abonnement kom je er vanaf.

Megago

Het is een volwaardige online bioscoop met een uitgebreide collectie films. Het bijzondere is dat je alleen video's kunt bekijken met volledige Full HD-resolutie. U kunt hier vinden:

  • kunstfilms;
  • TV series;
  • animatie meesterwerken;
  • Tv programma.

Het programma onderscheidt zich door het meest geavanceerde ontwerp, vergelijkbaar met het ontwerp van de site met dezelfde naam.

Megogo heeft een intelligent aanbevelingssysteem en een gebruiksvriendelijke interface die het gemakkelijk maakt om films te vinden. Er zijn verschillende beoordelingssystemen.

Nadeel: de bioscoop werkt alleen met hoge kwaliteit op de nieuwste versies van Android. Bij oudere varianten start het programma mogelijk niet eens.

Willekeurige film

In deze applicatie krijgt de gebruiker de mogelijkheid om een film uit een uitgebreide database te selecteren en deze direct te bekijken. Maar u kunt de tape vooraf op uw smartphone of tablet laden. Willekeurige film (volgens de naam van de bron) heeft een knop Willekeurige film. Nadat je erop hebt geklikt, krijg je een film te zien met een korte beschrijving, beoordelingen en een lijst met acteurs die in de film hebben gespeeld.

Als u niet geïnteresseerd bent in de volgende aanbieding van het programma, ververs dan de pagina en hoop dat u de volgende keer zeker geluk zult hebben. U kunt hints naar het programma sturen over welke films u leuk vindt. Om dit te doen, moet u de instellingen raadplegen. Geef daar je favoriete genres, jaar van uitgave van de film, kijkcijfers aan. Wanneer de gewenste film met een verwrongen plot is geselecteerd, klikt u op de knop "Film bekijken".

Films kijken "VKontakte"

VKontakte is niet alleen een sociaal netwerk en een virtuele ruimte voor communicatie. Hier kun je naar muziek luisteren en films kijken. Het is niet mogelijk om de omvang van de inhoud van deze internetbron in te schatten. Sommige gebruikers van het sociale netwerk geloven dat je hier, als je wilt, alles kunt vinden wat je wilt. De kwaliteit van films is echter vaak slecht. De positieve eigenschappen zijn onder meer het feit dat je in dit sociale netwerk verschillende versies van dezelfde film kunt vinden, die verschillen in de aard van spraakduplicatie.

Programma voor het downloaden van films op Android

Als je om de een of andere reden soms geen internet hebt, moet je van tevoren je favoriete films naar je apparaat downloaden. Het hulpprogramma Shareman helpt u hierbij. Het is gratis en closed source software. Zijn eigenschappen:

  • toegang tot tienduizenden tv-series, films, boeken en muziek;
  • de mogelijkheid om te downloaden naar het interne geheugen en naar een geheugenkaart;
  • de mogelijkheid om bestanden later te downloaden;
  • gebrek aan reclame.

Er zijn veel torrent-trackers waar je ook films kunt vinden en downloaden. Sommige bronnen van dit soort passen video aan voor weergave van mobiele apparaten en specifiek voor Android, waarbij films in speciale secties worden geplaatst.

Aanbevolen: