Hoe Stickers Op Je Telefoon Te Plakken

Inhoudsopgave:

Hoe Stickers Op Je Telefoon Te Plakken
Hoe Stickers Op Je Telefoon Te Plakken

Video: Hoe Stickers Op Je Telefoon Te Plakken

Video: Hoe Stickers Op Je Telefoon Te Plakken
Video: Hoe plak je een screenprotector 2024, Mei
Anonim

Een kleurrijke sticker kan je telefoon niet alleen een unieke en schattige uitstraling geven, maar hem ook beschermen tegen kleine krassen en slijtage. Er zijn carbon- en vinylstickers, maar het tweede type heeft natuurlijk de grootste populariteit gewonnen. Dergelijke stickers kunnen eenvoudig op de telefoon worden geplakt en desgewenst snel worden verwijderd zonder sporen achter te laten.

Hoe stickers op je telefoon te plakken
Hoe stickers op je telefoon te plakken

Het is nodig

  • - sticker;
  • - telefoon;
  • - pincet
  • - wattenschijfje;
  • - een beetje alcohol of ontvettingsmiddel;
  • - droge doek;
  • - haardroger.

instructies:

Stap 1

Maak je telefoon schoon van stof en vuil. Besteed speciale aandacht aan knoppen, camera en andere inkepingen, omdat vuil zich daar waarschijnlijk zal verstoppen. Veeg de behuizing van het apparaat af met alcohol of een druppel ontvettingsmiddel. Verwijder de resten van de chemie met een licht vochtige doek en veeg het oppervlak vervolgens droog.

Stap 2

Gebruik een pincet om de rand van de sticker los te wrikken en verwijder deze van de achterkant. Probeer de kleverige laag indien mogelijk niet aan te raken, maar maak je geen zorgen als dit gebeurt, omdat dit de kleefeigenschappen niet zal verslechteren. Volgens het telefoonmodel en de geselecteerde sticker zijn alle gaten erop al gemaakt. Verwijder deze ongewenste delen voorzichtig door er licht op te drukken.

Stap 3

Pas de sticker langzaam aan, maar druk hem nog niet stevig tegen het lichaam. Zorg ervoor dat het gat voor de camera volledig is uitgelijnd en niet bedekt. Breng de rand van de sticker aan op het lichaam, als je deze procedure scheef hebt uitgevoerd, trek je deze eraf en herhaal je het proces opnieuw. Het belangrijkste is om niet te hard te trekken tijdens het afpellen, anders kan de sticker worden vervormd en kunnen de gaten die bedoeld zijn voor de camera en de toetsen niet samenvallen met waarvoor ze bedoeld waren.

Stap 4

Wanneer een rand goed en gelijkmatig op de telefoon past, bevestigt u de rest. Druk voorzichtig op het lichaam om de positie van de sticker goed te fixeren.

Stap 5

Maak het oppervlak glad met een zachte doek of tissue. Hierdoor worden luchtbellen verwijderd die zich tijdens de operatie hebben gevormd.

Aanbevolen: