GPRS-instellingen Ophalen Beeline

Inhoudsopgave:

GPRS-instellingen Ophalen Beeline
GPRS-instellingen Ophalen Beeline

Video: GPRS-instellingen Ophalen Beeline

Video: GPRS-instellingen Ophalen Beeline
Video: Beeline Public Talk/О лаборатории RHVoice 2024, Mei
Anonim

Abonnees van verschillende mobiele operators kunnen gebruikmaken van de datatransmissieservice in het GSM-netwerk, GPRS genoemd. Met deze optie kunt u internetten terwijl u alleen betaalt voor de gedownloade informatie. Beeline-klanten zijn geen uitzondering, maar om de service te gebruiken, moet u deze in uw telefoon configureren.

GPRS-instellingen ophalen Beeline
GPRS-instellingen ophalen Beeline

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - Beeline-simkaart.

instructies:

Stap 1

Controleer of het mogelijk is om met uw telefoon internet te gebruiken. Lees hiervoor aandachtig de instructies of zoek deze optie in het menu van uw mobiele telefoon (deze heet "Internet" en wordt aangeduid als een wereldbol).

Stap 2

Als de service "Mobile GPRS-Internet" eerder voor u was uitgeschakeld, maakt u opnieuw verbinding. Kies hiervoor het volgende USSD-commando vanaf uw telefoon: * 110 * 181 # en de beltoets. Wacht op het binnenkomende servicebericht, start uw mobiele telefoon opnieuw op.

Stap 3

Ga naar de officiële website van de mobiele operator "Beeline" - www.beeline.ru. Zoek in het menu het tabblad "Internet", klik erop. Een pagina met allerlei opties opent zich voor je. Zoek het menu "Mobiel internet" en selecteer daarin "Instellingen".

Stap 4

Klik in het geopende venster op het opschrift "Gprs-Internet-instellingen", selecteer vervolgens "Internet configureren", klik op het tabblad "Telefooninstellingen". Voor u ziet u een lijst met alle benodigde instellingen. Bel ze op je telefoon. Start het daarna opnieuw op.

Stap 5

Als u niet in de gelegenheid bent om de officiële website van de mobiele operator te gebruiken, kunt u zelf verbinding maken met internet. Ga hiervoor naar het telefoonmenu, zoek het tabblad "Instellingen".

Stap 6

Klik in de lijst die wordt geopend op het item "Configuratie" en vervolgens op "Accounts" of "Persoonlijke configuratieparameters". Voeg een nieuw account toe met het type GPRS. Noem de nieuwe verbinding Bee-gprs-internet.

Stap 7

Voer in het "Toegangspunt" punt internet.beeline.ru in, de gebruikersnaam is beeline. Schakel de functies "Password Request" uit, stel "Authentication" in op normaal en maak "Call Permission" automatisch. Laat alle andere velden leeg. Sla daarna de instellingen op en maak ze "standaard".

Stap 8

U kunt ook instellingen bestellen via de klantenservice. Bel hiervoor het verkorte nummer 0880 en wacht tot de telefoniste opneemt.

Aanbevolen: