Een NTV-ontvanger Instellen

Inhoudsopgave:

Een NTV-ontvanger Instellen
Een NTV-ontvanger Instellen

Video: Een NTV-ontvanger Instellen

Video: Een NTV-ontvanger Instellen
Video: Review KPN TV Ontvanger (DUTCH) 2024, April
Anonim

De ontvanger is een speciaal apparaat waarmee de tv een signaal van een satelliet kan ontvangen en omzetten in een standaard tv-signaal. Zonder dit apparaat is het onmogelijk om satelliet-tv te kijken.

Een NTV-ontvanger instellen
Een NTV-ontvanger instellen

Het is nodig

  • - televisie;
  • - ontvanger.

instructies:

Stap 1

Configureer de Golden Interstar 7XXX-serie ontvanger door naar het menu "Installatie" te gaan, selecteer de naam van de Eutelsat Seasat-satelliet, druk op de pijl naar rechts. Stel de frequentiewaarde van LNB 10750 of 9, 7/10, 75 in. Zet de waarde van de DiseqC-parameter op Uit. Schakel netwerk zoeken in. Laat alle andere parameters standaard staan, klik vervolgens op het menu-item "Programma's installeren" en klik op de blauwe toets en vervolgens op "OK". Het instellen van de ontvanger op NTV is voltooid.

Stap 2

Stem uw Samsung-ontvanger af op NTV. Selecteer hiervoor het menu "Installatie", voer de code 0000 in en ga vervolgens naar het item LNB-instellingen. Voer de satellietnaam EutelsatW4 in. Stel de LO- en LO-frequentie in op respectievelijk 10750. Klik op OK en Exit. Voer vervolgens de handmatige zoekoptie uit, zoek de EutelsatW4-satelliet.

Stap 3

Selecteer de waarde van de parameter "TP-nummer" zodat de frequentie de cijfers 12322 bevat. Schakel de netwerkzoekoptie in. Daarna zou een signaal op de "Thermometer" moeten verschijnen, evenals de naam van het netwerk. Klik OK. Controleer daarna op de aanwezigheid van NTV-plus-zenders.

Stap 4

Stel uw Humax VA-ACE ontvanger in om NTV+ kanalen te ontvangen. Ga hiervoor naar het menu "Instellingen", selecteer vervolgens "Kanaalorganisatie" en voer de code 0000 in. Selecteer de optie "Netwerken regelen", verwijder het NTV-netwerk en alle andere. Klik tweemaal op Afsluiten. Stem kanalen af.

Stap 5

Selecteer de optie "Zoek naar zenders" en vervolgens "Antenne-instelling". Selecteer de Eutelsat-satelliet. Voer voor handmatig zoeken de transponderfrequentie 12322 in, selecteer de waarde van de parameter "Polarisatie" - "Auto", voor SR - 27500, voor FEC - ¾. Voer vervolgens een netwerkzoekopdracht uit en klik daarna twee keer op "OK".

Stap 6

Stem de NTV-kanalen af op de Humax VA5200-ontvanger. Verwijder hiervoor alle bestaande kanalen. Ga naar het menu "Instellingen", selecteer "Kanaalorganisatie", selecteer "Netwerken" - "Verwijder alle netwerken". Om een zender te zoeken, gaat u naar het betreffende menu-item, selecteert u de optie "Antenne-instellingen", stelt u het Eutelsat w4-kanaal in, stelt u de lokale oscillatorfrequentie in op 10750 en de transponderfrequentie op 12322. Stel de polarisatiewaarde in op 27500. Draaien op het netwerk zoeken en NTV-kanalen toevoegen in de ontvanger.

Aanbevolen: