Hoe Furby Vriendelijk Te Maken

Hoe Furby Vriendelijk Te Maken
Hoe Furby Vriendelijk Te Maken

Video: Hoe Furby Vriendelijk Te Maken

Video: Hoe Furby Vriendelijk Te Maken
Video: How To Turn Your Furby From Evil To Good (Normal Factory Settings) 2024, April
Anonim

Furby is een prachtig interactief speelgoed dat een geweldige vriend zal worden voor elk kind. Ze weet hoe ze van karakter moet veranderen, afhankelijk van hoe ze met haar communiceren. Furby kan een aardige, kwaadaardige, gekke grappenmaker, een toneelster en vice versa worden.

hoe maak je een fairby soort?
hoe maak je een fairby soort?

Alle Furbies zijn in eerste instantie hetzelfde en verschillen niet afhankelijk van de kleur. Ze kunnen zingen, dansen, hun moedertaal Ferbishe spreken, Russische woorden leren, reageren op aanraking, eten, naar muziek luisteren.

Wanneer Furby voor het eerst wordt ingeschakeld, is hij een lieve, goedhartige persoon. Cirkels, hartjes en grappige vogels knipperen in zijn ogen. Zijn stem is heel zacht en hij gedraagt zich kalm en vrolijk. Hij lacht en zingt liedjes.

Je kunt Furby boos maken als je hem vaak voedt, aan zijn staart trekt, hem omdraait. Deze versie van Furby's karakter komt tot uiting in het feit dat de geluiden die hij maakt ruw worden, bommen en vuur in zijn ogen verschijnen. Hij lacht gemeen, roept "boogah" en kan obscene geluiden maken.

Om een kwaadaardige Furby-soort te maken, moet je hem over het hoofd aaien, de buik van de baby kietelen en liefdevol met hem praten.

Je kunt Furby gek maken door hem te schudden, hem ondersteboven te draaien, hem te kietelen en hem constant te voeren. In deze modus zal hij boeren en scheten laten, lachen. Zijn ogen zullen draaien en in verschillende richtingen gaan.

Als het speelgoed constant muziek bevat, kun je Furby de ster van het podium maken - een zanger en een danser. Er verschijnen ondeugende tonen in zijn ogen, hij zal grappige liedjes neuriën en dansen op de groovy muziek.

Als het je lukt om Furby goed, slecht, gek of een ster te maken, dan kun je zien hoe zijn halfgesloten ogen knipperen, hoor je de zin "Mijn verandering!" en leer het nieuwe karakter van het speelgoed kennen.

Aanbevolen: