Hoe Een E-boek Te Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe Een E-boek Te Lezen
Hoe Een E-boek Te Lezen

Video: Hoe Een E-boek Te Lezen

Video: Hoe Een E-boek Te Lezen
Video: how I read digital books | ebooks and audiobooks & where you can access them 2024, April
Anonim

Tegenwoordig stappen leesliefhebbers over op e-books. Nadat elk werk in elektronische vorm is vertaald, verliest het zijn informatieve inhoud niet, maar wordt het handiger in gebruik. E-books nemen praktisch geen ruimte in beslag in huis, zijn niet duur en kunnen tientallen hectaren bos besparen. Om ze te lezen, kunt u bovendien zowel speciale apparaten als verschillende gadgets gebruiken - van computers tot mobiele telefoons. Hoe lees ik een e-book op verschillende apparaten?

Hoe een e-boek te lezen
Hoe een e-boek te lezen

instructies:

Stap 1

Als u besluit een e-book vanaf een computerscherm te lezen, installeer dan, om het lezen vanaf een monitor gemakkelijker te maken, een van de gratis programma's die het scherm kunnen aanpassen aan het uiterlijk van een echt, "live" boek. We kunnen AlReader of Cool Reader 3 aanbevelen, die zowel op een vaste pc als op een handheld-apparaat kan worden geïnstalleerd.

Stap 2

Als u e-books wilt lezen met uw communicator of PDA, downloadt u de leesbestanden in het fb2.zip-formaat. Als uw apparaat Windows Mobile of Windows CE draait, installeer dan een gespecialiseerd programma voor het lezen van respectievelijk AlReader v2.5+ of Haali Reader. Voor smartphones met Symbian OS moet u QReader e-book reader installeren, en PalmFiction voor apparaten gebaseerd op Palm OS.

Stap 3

Als u een smartphone of telefoon met een java-tolk wilt gebruiken om te lezen, dan vindt de voorbereiding op het lezen van java-boeken plaats in twee fasen. Genereer een Java-boek in liters en kopieer vervolgens de Java-applet naar uw mobiele apparaat. Gebruik een geheugenkaart om ze op te vangen, aangezien het telefoongeheugen beperkt is.

Stap 4

Voor het lezen van e-books worden tegenwoordig speciale apparaten geproduceerd die zijn uitgerust met een groot scherm met een hoge helderheid en een goede resolutie. De vooraf geïnstalleerde software is speciaal ontworpen voor het werken met boeken, tabellen en woordenboeken. Het gebruik van de "Electronic Ink"-technologie maakt het mogelijk om indicatoren van het beeld op de monitor te geven, die qua ergonomie niet onderdoen voor de beste voorbeelden van printproducten.

Aanbevolen: