Films Kijken Op Je Nokia-telefoon

Inhoudsopgave:

Films Kijken Op Je Nokia-telefoon
Films Kijken Op Je Nokia-telefoon

Video: Films Kijken Op Je Nokia-telefoon

Video: Films Kijken Op Je Nokia-telefoon
Video: Goedkoper kijken: zo bespaar je geld op streamingdiensten 2024, Mei
Anonim

In tegenstelling tot zijn voorgangers is de moderne mobiele telefoon geëvolueerd tot een entertainmentcentrum op zakformaat. Dankzij de nieuwe mogelijkheid om multimediabestanden af te spelen, kunt u uw favoriete films op elke voor u geschikte plaats bekijken.

Films kijken op je Nokia-telefoon
Films kijken op je Nokia-telefoon

Noodzakelijk

  • - CD van de telefoon;
  • - kabel;
  • - pc suite-programma;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

De Nokia-telefoonlijn wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe producten. Verschillende generaties telefoons kunnen aanzienlijk verschillen in de soorten afgespeelde formaten. Kijk daarom eerst in de handleiding van de telefoon welke videoformaten jouw model ondersteunt. Controleer vervolgens of u vrije ruimte heeft in het apparaatgeheugen.

Stap 2

Download de film waarin u geïnteresseerd bent van internet in een formaat dat bij uw telefoon past. Op sommige sites vindt u een hele sectie gewijd aan films die speciaal zijn gehercodeerd voor telefoons en PDA's.

Stap 3

Als je de gewenste video niet hebt gevonden, maak hem dan zelf. Download hiervoor een film in een van de gangbare videoformaten, bijvoorbeeld avi of mpg4. Hercodeer het vervolgens met behulp van een conversieprogramma.

Stap 4

Kopieer het voltooide videobestand naar uw telefoon. Gebruik hiervoor de kabel en de softwareschijf die bij de telefoon zijn verkocht. Plaats de schijf in het station en installeer de stuurprogrammasoftware ervan. Sluit je telefoon met een kabel aan op je computer. De telefoon geeft een bericht weer over het type verbinding. Selecteer "Opslag". U hebt nu toegang tot de geheugenkaart van uw telefoon via het bureaubladpictogram Deze computer. Kopieer de film naar een map op je telefoon met de naam video.

Stap 5

U kunt de vorige stap ook uitvoeren met het programma pc suite. Installeer het programma op uw computer. Verbind vervolgens je telefoon met een kabel. Selecteer in het bericht dat in het bericht verschijnt de naam van het programma in plaats van het woord "Drive". Voer het programma uit en bestudeer de interface. Kopieer de film met het programma naar de videomap.

Stap 6

Koppel je telefoon los van je computer en kabel. Open de map Galerij op uw telefoon. Selecteer de rubriek "Video's". Markeer de gekopieerde film en klik op het menu-item "Afspelen".

Aanbevolen: