Hoe Google Chrome Op IPhone Te Installeren

Hoe Google Chrome Op IPhone Te Installeren
Hoe Google Chrome Op IPhone Te Installeren

Video: Hoe Google Chrome Op IPhone Te Installeren

Video: Hoe Google Chrome Op IPhone Te Installeren
Video: How to Install ‎Google Chrome App on iPhone (2021) 2024, April
Anonim

De mobiele versie van de Google Chrome-browser is gedurende een bepaalde periode de populairste gratis applicatie in de App Store geworden. Dit komt door het feit dat een groot aantal gebruikers reikhalzend uitkeken naar de release van deze browser voor het iOS-systeem.

Hoe Google Chrome op iPhone te installeren
Hoe Google Chrome op iPhone te installeren

Om Google Browser op uw iPhone of iPad te installeren, moet u de officiële app-service van Apple gebruiken. Schakel het gewenste apparaat in en breng een internetverbinding tot stand. Opgemerkt moet worden dat om de downloadprocedure van de applicatie te stabiliseren, het beter is om een internetkanaal van hoge kwaliteit te gebruiken, bijvoorbeeld een Wi-Fi-toegangspunt.

Open de App Store en zoek de gewenste app. Selecteer nu de gratis installatiemodus. Opgemerkt moet worden dat alle versies van deze browser vrij beschikbaar zijn. Klik op de knop Applicatie installeren. Vul het formulier in met uw Apple User ID-wachtwoord. Klik op de OK-knop.

Wacht tot alle benodigde bestanden naar uw mobiele apparaat zijn gedownload. Daarna wordt de installatieprocedure van de applicatie gestart. Het Google Chrome-pictogram verschijnt op het hoofdbureaublad.

De eerste mobiele versie van de beschreven browser werd uitgebracht in februari 2012. Het was bedoeld voor apparaten met Android OS. Het is belangrijk om te begrijpen dat Google Chrome voor iOS alleen in de interface vergelijkbaar is met browsers voor andere platforms. Dit komt door de eigenaardigheden van het iOS-systeem zelf.

De mobiele browser voor iPhone is een veelgebruikte Safari-add-on. Het gebruikt de standaardversie van de WebKit-engine. Natuurlijk mist de iOS-versie de eigen JavaScript-engine van Google die Nitro gebruikt.

In tegenstelling tot de browser voor computers en laptops, mist Chrome voor iOS de mogelijkheid om een bladwijzerbalk te maken. De mobiele versie heeft ook een "incognito" modus. Het is vermeldenswaard dat de browser u niet toestaat om in twee modi tegelijkertijd te werken, maar wanneer u ze omschakelt, onthoudt deze de lijst met eerder geopende tabbladen.

Aanbevolen: