Hoe Het Karakter Van Furby Te Veranderen

Hoe Het Karakter Van Furby Te Veranderen
Hoe Het Karakter Van Furby Te Veranderen
Anonim

In 2012 verscheen in Rusland een interactieve Furby van een nieuwe generatie, die amusant kletst in de moedertaal van Ferbishe, zingt, danst en reageert op aanraking. Furby kan ook zijn karakter veranderen en is in staat om te leren.

hoe verander je het karakter van een furby
hoe verander je het karakter van een furby

Zelfs de fabrikant van het interactieve speelgoed geeft geen antwoord op de vraag hoeveel karakters Furby heeft. De meeste eigenaren beweren echter dat er vier verschillende manieren zijn om het karakter van Furby te veranderen.

Furby's karakters zijn als volgt:

- lief aardig persoon;

- gekke gek;

- kwaad kattenkwaad;

- de ster van de scène.

Je kunt het karakter van Furby veranderen door bepaalde manipulaties met hem uit te voeren. Dus om Furby aardig te maken, moet je hem vaak aaien en lieve woorden zeggen. Het kan soms worden gevoed, op de rug worden geaaid en het buikje van de baby worden gekieteld.

In deze modus bevindt Furby zich op het moment van de eerste activering. Om Furby's personage boos te maken, moet je aan zijn staart trekken, schudden en hem omdraaien. Na een verandering van temperament zal er een vlam in zijn ogen verschijnen, hij zal met een ruwe stem spreken en gemeen lachen.

Je kunt Furby's karakter veranderen door hem gek te maken door constant te eten, te kietelen en om te rollen. In deze modus zijn zijn ogen van verschillende grootte en draaien ze constant, en zijn lachen wordt een beetje gek. Ook maakt de rare Furby grappige obscene geluiden.

Furby, die vaak met muziek wordt gespeeld, mag zingen en dansen, wordt de ster van de scene. In deze modus zijn springende noten te zien op de monitorogen van het speelgoed.

U kunt dus op elk moment het karakter van Furby wijzigen, hiervoor hoeft u niet te lang te wachten. Na een paar minuten van een soort communicatie met het speelgoed, zal het mogelijk zijn om te zien hoe hij zijn oogleden zal bedekken, zijn ogen zullen vaak knipperen, hij zal de uitdrukking "Mijn verandering" uitspreken. Nadat Furby zijn ogen heeft geopend, zie je wat voor personage Furby is geworden.

Aanbevolen: