Nokia Controleren Op Echtheid

Inhoudsopgave:

Nokia Controleren Op Echtheid
Nokia Controleren Op Echtheid

Video: Nokia Controleren Op Echtheid

Video: Nokia Controleren Op Echtheid
Video: How to check nokia original and fake 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons van bekende merken als Nokia zijn vaak onderhevig aan namaak. Er is een mogelijkheid om zowel exemplaren tegen te komen die het ontwerp en de inhoud van de originele telefoons herhalen, als met een nep die niet de aangegeven functies heeft, terwijl er veel extra zijn.

Nokia controleren op echtheid
Nokia controleren op echtheid

instructies:

Stap 1

Het eerste waar u op moet letten, is het uiterlijk van het apparaat. Er mogen geen andere vreemde lettertypen zijn dan Engels en Russisch. Alle onderdelen van het hoesje moeten strak op elkaar passen, de kleuren van de telefoon moeten overeenkomen met het origineel. Vermijd telefoons die in hun beschrijving functies aankondigen die niet door de officiële fabrikant zijn aangegeven - zoals een tv-tuner, een extra geheugenkaart en sleuven voor twee of meer simkaarten. In negenennegentig procent van de honderd van dergelijke telefoons zijn nep.

Stap 2

Bekijk het scherm zorgvuldig wanneer u de telefoon aanzet. De afbeelding mag niet korrelig zijn of afwijken van de beschrijving - om te onderzoeken of u aan de vereisten voldoet, kunt u de beschrijving op internet of op de doos van de telefoon gebruiken. Het menu moet een standaardindeling hebben voor dit model. Besteed aandacht aan het gedeelte "Games" - het zou alleen applicaties in het Engels moeten bevatten. Vermijd elke hint van Chinees - of het nu in de menutalen is, in de namen van games en applicaties, of in de invoerlay-out.

Stap 3

Mocht je je kennis op het gebied van mobieltjes niet vertrouwen, kun je op een makkelijke manier voor het team gebruik maken, geen vergelijking heeft een positief resultaat gegeven, dan is je telefoon niet origineel.

Aanbevolen: