Films Kijken Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Films Kijken Op Je Telefoon
Films Kijken Op Je Telefoon

Video: Films Kijken Op Je Telefoon

Video: Films Kijken Op Je Telefoon
Video: How to watch Movies on your Android Phone 2024, Mei
Anonim

Een mens moet soms veel tijd op de weg doorbrengen. Wat te doen met jezelf in het openbaar vervoer? Dankzij de mogelijkheden van moderne mobiele telefoons kun je deze tijd besteden aan het kijken naar een interessante film.

Films kijken op je telefoon
Films kijken op je telefoon

Noodzakelijk

  • · Een mobiele telefoon die de functie voor het bekijken van video's ondersteunt. Het is wenselijk dat de telefoon een ingebouwd geheugen met grote capaciteit heeft, of de mogelijkheid om een extra geheugenkaart te gebruiken.
  • · Videoconvertor of speciale videospeler voor telefoon (alleen voor smartphonebezitters).
  • · USB-kabel of USB bluetooth-adapter.

instructies:

Stap 1

Zoek en download een film die u op uw telefoon wilt bekijken. Sommige sites bieden videobestanden aan die al zijn gecodeerd in een formaat dat geschikt is voor weergave op een telefoon. Meestal is dit formaat 3gp. Vind je zo'n filmpje, dan kan stap 2 overgeslagen worden.

Stap 2

Als uw film een indeling heeft die niet op een mobiele telefoon kan worden afgespeeld, moet u deze opnieuw coderen. Gebruik hiervoor een speciale video-omzetter. De meeste moderne converters hebben al een basis met instellingen voor een specifiek telefoonmodel. Je hoeft er niet eens je hersens voor te breken. Het enige dat u nodig hebt, is uw model in de lijst te vinden en het transcoderingsproces te starten.

Als uw model mobiele telefoon niet in de lijst staat of als het programma helemaal geen automatische instellingen bevat, moet u de parameters voor handmatige transcodering invoeren. Hiervoor hebt u gegevens nodig zoals schermresolutie, ondersteunde video- en audiocodecs, Bit Rate (heeft grote invloed op de grootte en kwaliteit van het bestand na transcodering) en het aantal frames per minuut. Nadat u al deze gegevens hebt ingevoerd, kunt u beginnen met het converteren van de film naar een formaat dat geschikt is voor weergave op de telefoon.

Bezitters van een smartphone op basis van Symbian, Android, iOS of Windows Mobile kunnen anders. Installeer een speciale speler op je telefoon waarmee je video's kunt bekijken met bijna elke extensie.

Stap 3

Sluit uw telefoon aan op de computer met een USB-kabel of USB-bluetooth-adapter en kopieer het resulterende filmbestand naar de geheugenkaart van de telefoon. Nu rest alleen nog de film te starten en te genieten van het kijken.

Aanbevolen: