Apparaten Kiezen Om E-books Te Lezen

Inhoudsopgave:

Apparaten Kiezen Om E-books Te Lezen
Apparaten Kiezen Om E-books Te Lezen

Video: Apparaten Kiezen Om E-books Te Lezen

Video: Apparaten Kiezen Om E-books Te Lezen
Video: E-books downloaden en lezen via de e-reader 2024, Mei
Anonim

De laatste tijd geven mensen steeds meer de voorkeur aan e-books. Gewone gedrukte boeken zijn naar de achtergrond verdwenen. Het is immers veel gemakkelijker om het gewenste boek op internet te vinden dan er naar de bibliotheek te gaan of het op te slaan. Nog niet zo lang geleden verschenen er apparaten voor het lezen van e-books in de schappen - de zogenaamde e-book readers. De keuze voor een dergelijk apparaat moet meer dan serieus worden benaderd, omdat de kwaliteit van het scherm het zicht sterk kan beïnvloeden. Ook zijn de kosten van dit gadget aanzienlijk, dus het wordt meestal meerdere jaren gebruikt. Om de juiste keuze te maken, moet u een paar belangrijke regels onthouden.

Apparaten kiezen om e-books te lezen
Apparaten kiezen om e-books te lezen

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst hoeveel u bereid bent te besteden aan de aanschaf van dit apparaat. Over het algemeen zijn er drie hoofdprijscategorieën: tot 5-6 duizend roebel, 6-10 duizend roebel, meer dan 11 duizend roebel. Dan is het belangrijk om te begrijpen waar je dit apparaat voor nodig hebt. Er zijn 2 opties: je hebt een apparaat nodig om e-books te lezen en niets meer, of je hebt een entertainmentgadget nodig om video's af te spelen, naar muziek te luisteren en zelfs boeken te lezen.

Stap 2

Als je voor de eerste optie hebt gekozen, dan is een apparaat met een scherm gemaakt met e-ink-technologie het meest geschikt voor jou. Deze technologie biedt u de meest comfortabele en handige leeservaring. Kies je voor de tweede optie, dan geef je de voorkeur aan een toestel met een tft-display.

Stap 3

Vervolgens moet je beslissen welke boeken je van plan bent te lezen. Als het wetenschappelijke literatuur is, zoek dan naar een PDF- en DJVU-compatibele e-bookreader. Als je alleen fictie gaat lezen, dan zijn FB2 en EPUB voldoende.

Stap 4

Wanneer je gaat winkelen voor een e-book reader, vergeet dan niet een USB stick mee te nemen, deze bevat voorbeeldbestanden om te testen. We raden af om een e-book reader te kopen in online winkels. Je zult immers niet in staat zijn om je handen aan te raken en de aankoop te testen, waardoor je niet alle bovenstaande tips kunt gebruiken. Dit kan natuurlijk worden gecompenseerd door een lagere prijs, maar toch moet u niet voor het aas vallen. De conclusie dringt zich op: je kunt beter geen risico nemen en een e-book reader in een reguliere winkel kopen. In dit geval is de kans groot dat de aankoop aan uw verwachtingen zal voldoen. Probeer geen varken in een zak te kopen.

Aanbevolen: