Hoe Maak Je Sensorische Handschoenen Van Gewone Wol?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Sensorische Handschoenen Van Gewone Wol?
Hoe Maak Je Sensorische Handschoenen Van Gewone Wol?

Video: Hoe Maak Je Sensorische Handschoenen Van Gewone Wol?

Video: Hoe Maak Je Sensorische Handschoenen Van Gewone Wol?
Video: Elite Dangerous Jupiter Rochester verliest CG-missies-Live 2024, Mei
Anonim

Het touchscreen van de smartphone zorgt ervoor dat we de zegels afdoen, zelfs om gewoon te bellen. Handen zijn ijskoud, de stemming is verwend. Je kunt speciale handschoenen voor touchscreens kopen, maar ten eerste passen ze misschien niet in stijl en ten tweede zijn ze niet overal verkrijgbaar. Hier zijn twee eenvoudige manieren om dit probleem op te lossen.

Hoe maak je sensorische handschoenen van gewone wol?
Hoe maak je sensorische handschoenen van gewone wol?

instructies:

Stap 1

Een touchscreen van een smartphone vereist elektrisch contact om met uw vinger te kunnen werken. In de uitverkoop vindt u speciale geleidende draden. Je kunt ze online kopen, maar er zijn vergelijkbare in reguliere naaiwinkels. Nu blijft het om kleine stippen te maken van twee of drie steken en de draad aan de binnenkant van de handschoenen vast te maken. U moet twee contacten maken - voor de duim en wijsvinger. Dan kun je het beeld zelfs vergroten op het scherm van een smartphone of tablet.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Voor degenen die niet van naaien houden, is er een tweede manier. U kunt een speciale geleidende lijm gebruiken. Het is veel gemakkelijker te vinden dan speciale threads. Om het risico van vlekken op de bovenkant van de handschoen te minimaliseren, steekt u een plastic wegwerplepel in de handschoenvinger voordat u de lijm aanbrengt. Dan verspreidt de lijm zich niet over de hele stof en zal de boven- en onderlaag van de handschoen niet verlijmen. Het is ook noodzakelijk om druppels op twee vingers aan te brengen: wijsvinger en duim. Gebruik een föhn om de lijm snel te drogen.

Stap 3

Voor relatief warme streken van ons land is de "ouderwetse" methode geschikt. Je kunt gewoon vishandschoenen kopen met open vingers. In dit geval kun je, zonder de structuur van de handschoenen te verstoren, de smartphone met alle vijf de vingers bedienen. Wanten met open vingers zijn ook geweldig.

Aanbevolen: