Hoe Telefoon En Usb Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Telefoon En Usb Aan Te Sluiten
Hoe Telefoon En Usb Aan Te Sluiten

Video: Hoe Telefoon En Usb Aan Te Sluiten

Video: Hoe Telefoon En Usb Aan Te Sluiten
Video: USB lader & Voltmeter monteren | Montagevideo - De Scooter Shop 2024, April
Anonim

Moderne telefoons bieden complete multimedia-apparaten. Met hun hulp kun je niet alleen berichten uitwisselen en bellen, maar ook naar muziek luisteren, games spelen en films kijken. Om van al deze variatie te kunnen genieten, moet je je telefoon aansluiten op je computer voor synchronisatie.

Hoe telefoon en usb aan te sluiten
Hoe telefoon en usb aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Controleer eerst de inhoud van het pakket van uw telefoon. Naast de oplader en de batterij moet de doos een datakabel en een driverdisk bevatten. In dit geval hoeft u alleen de stuurprogrammaschijf te starten en deze te installeren, en vervolgens de telefoon aan te sluiten met een datakabel. Ga anders naar de officiële website van de fabrikant van uw mobiele telefoon. Vind synchronisatiesoftware en stuurprogramma's voor uw telefoon. In de meeste gevallen zal dit één installatiebestand zijn.

Stap 2

U kunt een datakabel kopen bij een mobiele telefoonwinkel. Zorg er bij het kiezen voor dat de connectoren geschikt zijn voor uw telefoon. Installeer de software en stuurprogramma's zodat de computer uw telefoon kan herkennen als een nieuw apparaat en sluit vervolgens de datakabel aan.

Stap 3

Nadat u uw telefoon op uw computer hebt aangesloten, moet u ervoor zorgen dat de software de telefoon "ziet". Dan kun je games, video's en audio naar je computer downloaden. Zorg ervoor dat de bestandsindelingen die u naar uw telefoon kopieert, overeenkomen met de ondersteunde lijst. Als je gprs hebt geconfigureerd, kun je je telefoon ook als gprs-modem gebruiken. Om dit te doen, moet u het servicecentrum van uw operator bellen en vervolgens een nieuwe verbinding tot stand brengen volgens de instructies van de operator.

Aanbevolen: